Bryan Cranston spelar Walter White i teveserien "Breaking Bad".
1 av 4
Bryan Cranston spelar Walter White i teveserien "Breaking Bad". - Foto: Doug Hyun
Bryan Cranston fick ett fint fanmejl.
2 av 4
Bryan Cranston fick ett fint fanmejl. - Foto: Jordan Strauss
Bryan Cranston och Aaron Paul i en scen från Breaking Bad.
3 av 4
Bryan Cranston och Aaron Paul i en scen från Breaking Bad. - Foto: Frank Ockenfels
Anthony Hopkins har nominerats för en Oscar flera gånger, och vunnit en gång.
4 av 4
Anthony Hopkins har nominerats för en Oscar flera gånger, och vunnit en gång. - Foto: FRANCESCO BELLINI

Läs Anthony Hopkins fanmejl till "Breaking Bad"-stjärnan

Skådespelaren Anthony Hopkins hyllar "Breaking Bad" och skriver det finaste fanmejlet vi någonsin läst.


Mer om Breaking Bad

Teveserien "Breaking Bad" handlar om kemiläraren Walter White, som efter att han diagnostiseras med lungcancer bestämmer sig för att ge sig in på en brottslig bana och börjar tillverka metaamfetamin. 

Teveserien "Breaking Bad" har gjort succé världen över och är minst sagt älskad. Och en som precis har sett alla sex säsonger och gillar teveserien extra mycket är skådespelaren Anthony Hopkins, 75, som maratontittade på serien under två veckor. 

Ja, Hopkins – som vann en Oscar 1992 för sin roll som Hannibal Lecter i "När lammen tystnar" – är så förtjust att han skrev ett hederligt fanmejl till skådespelaren Bryan Cranston som spelar Walter White teveserien. 

I brevet skriver han bland annat att levererar "det bästa skådespeleri jag någonsin har sett" och att han "aldrig har sett något liknande. Briljant!". 

"Det bästa jag någonsin har sett!"

– Det började som en svart komedi, förvandlades till en labyrint av blod, förstörelse och helvete. Det var som ett drama av Shakespeare eller en grekisk tragedi. Tack. Den här typen av artisteri är ovanligt, och när det sker – som i det här episka arbetet – så återställer det förtroende. Du och de andra skådespelarna är det bästa jag någonsin har sett. Grattis och all min respekt. Du är verkligen en stor skådespelare, skriver han bland annat i sitt fanmejl. 

Brevet publicerades på Facebook av skådespelaren Steven Michael Quezada, som spelar Gomez i teveserien, men Quezada har nu tagit ner brevet. Du kan läsa Hopkins brev i sin helhet här.  

En scen från Breaking Bad (säsong 4)


Anthony Hopkins i "När lammen tystnar" 


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!