Lördag 29 Jan
Stockholm

Barnstjärnan: Vi våldtogs av pedofiler i Hollywood

Corey Haim och Corey Feldman i filmen The Lost Boys.
1 av 4
Corey Haim och Corey Feldman i filmen The Lost Boys. Foto:
The Lost Boys kom 1987.
2 av 4
The Lost Boys kom 1987. Foto: Planet Photos / Planet Photos
Corey Haim var en av 80-talets största barnstjärnor.
3 av 4
Corey Haim var en av 80-talets största barnstjärnor. Foto: Planet Photos / Planet Photos
Feldman och Haim i The Lost Boys.
4 av 4
Feldman och Haim i The Lost Boys. Foto: Planet Photos / Planet Photos

Disneystjärnan berättar om de fruktansvärda övergreppen i sin nya självbiografi.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Barnstjärnornas helvete

Droger, rattfyllor och sammanbrott. Lindsay LohanMiley Cyrus och Amanda Bynes är några av de stjärnor som slog igenom med hjälp av Disney och Nickelodeon. 

Tidningen Huffington Post analyserar och kartlägger anledningen till barnstjärnornas förbannelse.

De var 80-talets allra hetaste barnstjärnor. Corey Feldman – idag 42 år – såg vi i filmer som "Stand By Me" och "The lost boys". Corey Haim hade även han en roll "The Lost Boys", men även i filmen "Lucas". 

Och det är bland annat om den inspelningen som Corey Feldman berättar om i sin nya biografi. Tidningen New York Post  har tagit del av den fruktansvärda berättelsen, och i boken skriver Feldman att både han och Haim utnyttjades sexuellt av flera vuxna män som då var verksamma inom Hollywoods showbiz-scen. 

Våldtogs under inspelningen 

– Haim berättade i förtroende för Feldman vad som skedde under inspelningen av "Lucas" år 1986. En vuxen man övertygade honom om att det var helt normalt för äldre män och yngre pojkar att ha sexuella relationer i branschen. Det var vad alla killar gjorde. Så de gick iväg till ett avskilt område mellan två trailers. Där blev Haim analt våldtagen, skriver Feldman i sin biografi. 

Drogades och tvingades till oralsex

Vidare skriver Feldman hur han som tonåring fick en egen assistent. Feldmans pappa hade anlitat assistenten, en 20-årig kille som hette Ron. Ron introducerade Feldman för flera nya droger, och en natt – efter att Feldman hade tagit flera olika tabletter som Ron bjöd på – så utnyttjades Feldman sexuellt. Feldman var rädd och vågade inte säga nej när Ron föreslog att de skulle ha oralsex.

Under en längre period så blev den kärlekstörstande Feldman – vars egna familj var totalt förstörd av drogmissbruk – snabbt vän med alla vuxna män som plötsligt räckte ut en hand. Långt senare insåg Feldman att männen var pedofiler. 

Firade 15-års dagen med pedofiler 

I en mycket tragisk passage i Feldmans bok går det att läsa hur han firade sin 15-års dag. Feldman berättar om ett fotografi som togs just den dagen – där han och Haim flankeras av fem pedofiler från Hollywoodeliten. 

– Långsamt började det gå upp för mig att många av de människor jag hade omgivit mig med var monster, skriver Feldman i sin bok. 

Corey Haim dog av en överdos den 10 mars 2010. Han blev bara 38 år gammal. 

Corey Haim i trailern till "Lucas"


Trailern till "The lost boys"


Kommentera
Kopiera länk
Dela