Stjärnan släpper nu boken i vilken hon avslöjar allt.
1 av 8
Stjärnan släpper nu boken i vilken hon avslöjar allt. - Foto: Evan Agostini
2 av 8
- Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
Tori Spelling öppnar upp sig i sin senaste bok.
3 av 8
Tori Spelling öppnar upp sig i sin senaste bok. - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
Hon delar med sig om viktökningen efter graviditeten.
4 av 8
Hon delar med sig om viktökningen efter graviditeten. - Foto: Stella Pictures / Andre Michel/DLM Press
Som sedan resulterade i självsvält.
5 av 8
Som sedan resulterade i självsvält. - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
Tori sa vid den tiden att hon "simmade sig i form".
6 av 8
Tori sa vid den tiden att hon "simmade sig i form". - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
Hon berättar även om sex-videon hon spelade in tillsammans med maken Dean.
7 av 8
Hon berättar även om sex-videon hon spelade in tillsammans med maken Dean. - Foto: Stella Pictures / Andre Michel/DLM Press
Tori är idag mamma till fyra stycken barn.
8 av 8
Tori är idag mamma till fyra stycken barn. - Foto: Planet Photos / Stella Pictures

Höll porrfilmen dold och ljög om sin självsvält

Skådespelerskan väljer att berätta allt och lite till i sin nya självbiografi. Bland annat kommer det fram att hon spelat in en sexvideo och svultit sig efter sin graviditet.


Min läckte ut...

Inte är Tori den enda kändisen i Hollywood som tillverkat en alldeles egen porrfilm. 

Här är fler som spelat in sina egna sexvideos – och de har dessutom läckt. 

Boken heter "Spelling it like it is" och handlar om skådespelerskan Tori Spellings, 40,  liv. Och inte verkar 40-åriga Tori hålla tillbaka på krutet i vad hon berättar.

Det avslöjas bland annat att Tori tillsammans med sin make Dean McDermott, 46 spelat in en sexvideo på Alla hjärtans dag år 2009, skriver RadarOnline. 

“Efter så kollade jag att alla vinklar såg bra ut, och de gjorde de. Därför sa jag att Dean kunde behålla den. Han sparade den på vår hemmadator, utan lösenord", berättar Tori i boken.  

Filmen stals

Men där tog sagan om sexrullen inte slut. Två år senare, samma dag som Dean och Tori skulle förnya sina äktenskapslöften, kom Dean med tråkiga nyheter till Tori. 

"Han berättade att en av hans bikervänner berättat att en annan av hans bikervänner hade gått omkring och skrutit om att han hittat en sexvideo på Deans dator, och att han planerade att sälja den om någon skulle betala det rätta priset. Jag var livrädd", avslöjar fyra barns-mamman. 

RadarOnline berättar att paret Spelling skickade ett brev till boven som påstod sig ha deras barnförbjudna film men att de sedan inte hört mer från honom. 

Ljög om sin självsvält

I boken berättar Tori även om det som varit  en snackis i många mediasammanhang – hennes kropp. Hon berättar att hon ljugit om hur hon gick ned i vikt efter att ha fött sitt fjärde barn år 2012. 

Tori genomgick ett kejsarsnitt och vågade därför inte träna i risk för att stygnen skulle gå upp. Trots det lyckades hon gå ned cirka 20 kilo. Något som världen trodde att hon gjorde med hjälp av god motion.

"Jag gillar inte direkt att träna. Så jag körde på den gamla goda metoden. Jag brukar kalla den "håll din jävla mun stängd och ät luft-dieten". 

Här kan du se två utkast ur "documenTORI" som ger dig en inblick in Tori Spellings liv:



/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här visar Tuva Novotny upp döttrarna

1 timme sedan

Nicci Hernestig triggervarnar sin senaste kroppsbild

2 timmar sedan
Nicci Hernerstig, 24, publicerade nyligen en bild som hon valde att lägga en triggerwarning på. "9 veckor...", skrev hon till bilden.

Detaljen i nya bilden på Mark Levengood och Jonas Gardell: "Är det inte...?"

2 timmar sedan
Det har gått mer än ett år sedan Mark Levengood och Jonas Gardell meddelade att de skulle gå skilda vägar. Men skilsmässan till trots så är ett av Sveriges mest kända ex-par än idag goda vänner.

"Trädgårdstider"-profilens Instagram plötsligt borta

2 timmar sedan
Hundratusentals svenskar bänkar sig framför "Trädgårdstider" varje vecka och SVT-programmet engagerar många i sociala medier. Men nu har en av "Trädgårdstider"-profilerna, som hade 96 000 följare, plötsligt försvunnit från Instagram.

Allt om Dante Zia: Partner, längd och familj

2 timmar sedan
Dante Zia är en svensk kock och programledare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Zia.

Zara Larssons konsert hotas av väderkaos

2 timmar sedan
Zara Larssons konsert i Dubai på torsdagskvällen hotas av väderkaos. Staden har de senaste dagarna drabbats av regnoväder och massiva översvämningar, flygplatsen och skolorna är stängda och befolkningen uppmanas att hålla sig inomhus.