Miley Cyrus, P Diddy, Justin Bieber och Angelina Jolie – Forever alone?
1 av 10
Miley Cyrus, P Diddy, Justin Bieber och Angelina Jolie – Forever alone?
Miley Cyrus: "Jag har aldrig känt mig så ensam, det känns läskigt att bli äldre", skrev Miley på Twitter. Miley lade sedan upp bilder och sorgsna citat som hon senare tog bort. Det gjorde hennes fans oroliga.
2 av 10
Miley Cyrus: "Jag har aldrig känt mig så ensam, det känns läskigt att bli äldre", skrev Miley på Twitter. Miley lade sedan upp bilder och sorgsna citat som hon senare tog bort. Det gjorde hennes fans oroliga. - Foto: Planet Photos / PLANET PHOTOS
Angelina Jolie: Hon har blivit utsedd till världens vackraste kvinna flera antal gånger, har en Oscar i ryggsäcken och är hyllad över sitt arbete i FN. Trots det har inte skådespelerskan så många vänner, berättade hon för Marie Claire U.K. Angelina berättar att hennes bästa vän och personen hon pratar med är hennes make Brad Pitt.
3 av 10
Angelina Jolie: Hon har blivit utsedd till världens vackraste kvinna flera antal gånger, har en Oscar i ryggsäcken och är hyllad över sitt arbete i FN. Trots det har inte skådespelerskan så många vänner, berättade hon för Marie Claire U.K. Angelina berättar att hennes bästa vän och personen hon pratar med är hennes make Brad Pitt. - Foto: FameFlynet / BESTIMAGE
Justin Bieber: I en intervju med Oprah Winfrey berättar Justin att han inte har max tre - fyra stycken nära vänner han håller kontakten med. Han berättar att det ibland känns ensamt men att han försöker att hålla familjen nära sig.
4 av 10
Justin Bieber: I en intervju med Oprah Winfrey berättar Justin att han inte har max tre - fyra stycken nära vänner han håller kontakten med. Han berättar att det ibland känns ensamt men att han försöker att hålla familjen nära sig. - Foto: NBC/PLANET PHOTOS / PLANET PHOTOS
Sean Combs: Han är en av RnB-världens största ikoner, men kändisskap har sitt pris. Diddy berättar att hans hektiska liv som mestadels innehåller arbete har kostat honom stjärnans sociala liv. Därför är stjärnan väldigt aktiv i att kommunicera med sina fans på internet.
5 av 10
Sean Combs: Han är en av RnB-världens största ikoner, men kändisskap har sitt pris. Diddy berättar att hans hektiska liv som mestadels innehåller arbete har kostat honom stjärnans sociala liv. Därför är stjärnan väldigt aktiv i att kommunicera med sina fans på internet. - Foto: Fame Flynet USA
Britney Spears: Brittan berättar i en MTV- intervju att hon ofta känner sig ensam."Jag är väldigt överbeskyddande när det kommer till mig själv. Ibland blir det väldigt ensamt".
6 av 10
Britney Spears: Brittan berättar i en MTV- intervju att hon ofta känner sig ensam."Jag är väldigt överbeskyddande när det kommer till mig själv. Ibland blir det väldigt ensamt". - Foto: Planet Photos / Planet Photos
Demi Lovato:I en intervju med Company Magazine berättade Disneystjärnan Demi Lovato att hon hade en födelsedagsfest med flera hundra gäster som hon ansåg vara hennes vänner. När hon senare låg inne på rehab fick hon inte mer än fyra stycken sms från folk som undrade hur hon mådde. "Det var ett uppvaknande. Jag har inte jättemycket vänner", säger hon.
7 av 10
Demi Lovato:I en intervju med Company Magazine berättade Disneystjärnan Demi Lovato att hon hade en födelsedagsfest med flera hundra gäster som hon ansåg vara hennes vänner. När hon senare låg inne på rehab fick hon inte mer än fyra stycken sms från folk som undrade hur hon mådde. "Det var ett uppvaknande. Jag har inte jättemycket vänner", säger hon. - Foto: Stella Pictures / Andre Michel
Marlyn Monroe :Trots att hon, än idag, är sedd som en av tidernas största ikoner, pratade Marlyn Monroe ofta om hur ensam hon kände sig. Marlyn efterlämnade många odödliga citat, som bland annat handlade om just ensamhet. Bland annat citatet "It's better to be unhappy alone than unhappy with someone.”
8 av 10
Marlyn Monroe :Trots att hon, än idag, är sedd som en av tidernas största ikoner, pratade Marlyn Monroe ofta om hur ensam hon kände sig. Marlyn efterlämnade många odödliga citat, som bland annat handlade om just ensamhet. Bland annat citatet "It's better to be unhappy alone than unhappy with someone.”
Heidi Montag: The Hills-stjärnan gick ut på Twitter och sa att hon inte har några vänner. "PS I HAVE NO FRIENDS" the ones who are pretending to be 'friends' or 'family,' [who are] are crazy, angry, broke, and bitter." This is why "they haven't been in my life for years!" twittrade Heidi.
9 av 10
Heidi Montag: The Hills-stjärnan gick ut på Twitter och sa att hon inte har några vänner. "PS I HAVE NO FRIENDS" the ones who are pretending to be 'friends' or 'family,' [who are] are crazy, angry, broke, and bitter." This is why "they haven't been in my life for years!" twittrade Heidi. - Foto: FameFlynet / FPA/FAMEFLYNET
Cher Lloyd: Swagger Jagger-stjärnan Cher Lloyd berättade i tidningen The Guardian om att hon inte har så mycket vänner, men - att hon heller inte bryr sig. "Jag vill inte att folk tycker synd om mig bara för att jag inte har så mycket vänner. Jag mår bra som jag har det. Min pappa är min bästa vän och det kommer han alltid att vara, sa hon till tidningen.
10 av 10
Cher Lloyd: Swagger Jagger-stjärnan Cher Lloyd berättade i tidningen The Guardian om att hon inte har så mycket vänner, men - att hon heller inte bryr sig. "Jag vill inte att folk tycker synd om mig bara för att jag inte har så mycket vänner. Jag mår bra som jag har det. Min pappa är min bästa vän och det kommer han alltid att vara, sa hon till tidningen. - Foto: EPIC RECORDS/PLANET PHOTOS

Här är kändisarna utan vänner

De har miljoner på banken, folk som passar upp dem 24-7, hus större än städer och fans över hela världen. Men ändå är det många kändisar som känner sig väldigt ensamma.


Så är det

Varför har inte du några vänner?

Nyheter24:s Gabriella Bark förklarar.

Att vara känd har definitivt sina fördelar. Folk känner igen dig, du får resa och du har många gånger konstant uppassning av människor. Men det är en av kändisskapets dolda sidor som är gemensam nämnare för många stjärnor – de känner sig ensamma.


En väldigt speciell värld

Justin Bieber berättar i en intervju med Oprah Winfrey att han försöker att omge sig med de människor som varit med honom från början – innan han blev känd. Då stjärnorna jobbar hårt, ofta är på resande fot, och aldrig vet om människor är ute efter att sola sig i deras stjärnglans kan det vara svårt att avgöra vilka som är ens riktiga vänner och inte. 

Kolla in bildspelet ovan för att se några av de ensamma stjärnorna:

Britney i tårar


Justin Bieber berättar för Oprah att han inte har så många vänner.



/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

1 timme sedan
Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

1 timme sedan
En ny föreställning hyllar Rikard Wolffs kulturgärning. "La vie en Wolff" får premiär på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm 8 maj, i regi av Olof Hanson. Den tar avstamp i Wolffs egen prosa och hans musikaliska verk.

Marcus & Martinus spelar på Liseberg

2 timmar sedan
Popduon Marcus & Martinus gör i sommar en spelning på Liseberg, den 30 maj. Det blir deras första uppträdande där sedan 2016.

Dogge stoppas från ny spelning

2 timmar sedan
Ännu en festival ställer in Dogge Doggelitos medverkan, efter att han berättat om en sexupplevelse på Youtubekanalen Reallokal. Nu är det den familjevänliga Klossfestivalen på Fyrishov som avbokar artisten, skriver UNT.