Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

I kväll smäller det – vad ska du nu hitta på Miley?

- 10/11/2013, 12:34 -
Miley Cyrus

I kväll smäller det – vad ska du nu hitta på Miley?

Bildkälla: John Shearer / AP / Charles Sykes / AP

I kväll hålls ett av årets största musikevenemang – MTV EMA. På scenen står bland andra Miley Cyrus och Bruno Mars så vill du veta vad alla snackar om i morgon är det bäst att slå på teven.

Efter att musikeliten först visat upp sig på röda mattan i Amsterdam står bland annat Bruno Mars, Snoop Dogg, Ylvis, svenska Icona Pop och Miley Cyrus på scen i Ziggo Dome. 

Ett uppträdande som miljoner tittare världen över kommer sitta spända inför efter den uppmärksammade scenshowen som Cyrus bjöd på under MTV Video Music Awards tidigare i år. 

Då uppträdde stjärnan tillsammans med Robin Thicke och framförde den omdebatterade låten "Blurred Lines"

Något som resulterade i tusentals memes och årets mest omtalade koreografi för att inte tala om skandalpräglade rubriker. Inte minst var det den omtalade twerk-dansen som fick både publiken och tevetittarna att tappa hakan.

– Jag och Robin sa hela tiden att "Du vet att vi är på väg att skriva historia nu", berättade Miley senare för MTV.

Temat lär inte göra dig besviken

Frågan är om Miley Cyrus kan toppa sitt VMA-uppträdande i kväll. Galan, som sänds live, har temat "Out of this world" så helt omöjligt är det inte.

Spana in bildspelet ovan för att se vilka andra artister som kommer att uppträda under kvällen.