Se rapparens idiothopp från 12 meter ovan scen

Frågan är om rapparen George Watsky tänkte överhuvudtaget när han under ett gig i London bestämde sig för att leka rockstjärna.


Så gav Beyoncé igen

En man i publiken tafsade på Beyoncés rumpa när hon uppträdde i Köpenhamn. Men superstjärnan gav svar på tal uppe från scen.

Se klippet här.

Det var under spelningens sista låt som George Watsky fick för sig att göra en äkta stage dive. Men varför nöja sig med mellanmjök? 

Så måste Watsky resonerat när han började klättra upp för den repstege vid scen som vanligtvis används för att rigga ljus.

Han klättrade. Klättrade. Och klättrade. 

Tills han var 12 meter upp i luften. Då hoppade Watsky rakt ner i publiken. Eller ska vi säga på.

Något som visade sig vara en precis lika dålig idé som det låter. 

Watsky skadade både sig själv och två personer i publiken. Varav en var en kvinna som bröt armen. På Facebook ber nu rapparen om ursäkt i ett långt inlägg.

"Det var korkat och väldigt oansvarigt helt enkelt", skriver han bland annat.

Se hoppet här:


Även artisten Miguel har gjort misstaget att inte tänka sig för innan han gjort ett hopp från scen. När han framförde låten "Adorn" gjorde han en brutal kickspark samtidigt som han skulle ta sig från scenens ena sida till den andra. Dessvärre slutade det hela i platt fall. 

Miguel landade nämligen med rumpan och skrevet rätt på huvudet på en stackars tjej i publiken.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

2 timmar sedan
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

idag 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

idag 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

idag 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...