Tidningen GQ har listat kändisarna som är minst inflytelserika. Se delar av listan här.
1 av 7
Tidningen GQ har listat kändisarna som är minst inflytelserika. Se delar av listan här. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.
10. Skådespelaren Will Smith – och hela hans familj, hittar vi på tionde plats. GQ avfärdar hans film "After Earth" som ett fåfängt projekt där Smith bara verkar vilja prångla ut sin son Jaden Smith som skådespelare.
2 av 7
10. Skådespelaren Will Smith – och hela hans familj, hittar vi på tionde plats. GQ avfärdar hans film "After Earth" som ett fåfängt projekt där Smith bara verkar vilja prångla ut sin son Jaden Smith som skådespelare. - Foto: FameFlynet / AAR/FAMEFLYNET PICTURES
8. Brittiska prins George har tagit sig till den åttonde platsen på listan över kändisar som ingen bryr sig om. Tidningen GQ snålar inte på krutet när de dissar den nyfödde prinsen. "För all uppmärksamhet han har fått så borde prins George ha varit en speciell bebis. En alien-bebis. En bebis med stigmatasår. Men nej. Efter all förväntan så fick vi bara ännu en dum nyfödd som gråter och skiter och som inte ens kan bestämma sig för en ögonfärg ännu. Vilken besvikelse för världen! Gör mer coola grejer", skriver GQ.
3 av 7
8. Brittiska prins George har tagit sig till den åttonde platsen på listan över kändisar som ingen bryr sig om. Tidningen GQ snålar inte på krutet när de dissar den nyfödde prinsen. "För all uppmärksamhet han har fått så borde prins George ha varit en speciell bebis. En alien-bebis. En bebis med stigmatasår. Men nej. Efter all förväntan så fick vi bara ännu en dum nyfödd som gråter och skiter och som inte ens kan bestämma sig för en ögonfärg ännu. Vilken besvikelse för världen! Gör mer coola grejer", skriver GQ. - Foto: Ken Goff Rota/GoffPhotos
6. GQ jämför Miley Cyrus raketkarriär med Madonna, Janet Jackson, Britney Spears och Christina Aguilera. "Miley har ägnat hela året åt att slicka på släggor och försökt sig på varenda strategi för att reta upp det som återstår av det konservativa Amerika. Det som är sorgligt är att det verkligen funkade", skriver tidningen något tvetydigt.
4 av 7
6. GQ jämför Miley Cyrus raketkarriär med Madonna, Janet Jackson, Britney Spears och Christina Aguilera. "Miley har ägnat hela året åt att slicka på släggor och försökt sig på varenda strategi för att reta upp det som återstår av det konservativa Amerika. Det som är sorgligt är att det verkligen funkade", skriver tidningen något tvetydigt. - Foto: Planet Photos / PLANET PHOTOS
5. Den före detta påven Benedictus XVI hamnar på femte plats. Tidningen GQ hyllar den nya påven Franciskus och dissar hans företrädare Benedictus XVI med hårda ord. "Det mest minnesvärda han åstadkom var att bära röda skor", skriver GQ om Benedictus XVI, och avslutar med ett dräpande "Ingen saknar dig". Ouch!
5 av 7
5. Den före detta påven Benedictus XVI hamnar på femte plats. Tidningen GQ hyllar den nya påven Franciskus och dissar hans företrädare Benedictus XVI med hårda ord. "Det mest minnesvärda han åstadkom var att bära röda skor", skriver GQ om Benedictus XVI, och avslutar med ett dräpande "Ingen saknar dig". Ouch! - Foto: Stella Pictures / Felici/PhotoMasi
4. Justin Bieber tar sig till listans fjärde plats, och han avfärdas som en rik och bortskämd skitunge. "Du är bara en liten skit som pissar i hinkar, hånar Bill Clinton, spottar på folk och skriver fel saker i gästboken i Anne Franks hus. Dessutom klär han sig som en blind trollkarl", skriver tidningen. Ord och inga visor, alltså!
6 av 7
4. Justin Bieber tar sig till listans fjärde plats, och han avfärdas som en rik och bortskämd skitunge. "Du är bara en liten skit som pissar i hinkar, hånar Bill Clinton, spottar på folk och skriver fel saker i gästboken i Anne Franks hus. Dessutom klär han sig som en blind trollkarl", skriver tidningen. Ord och inga visor, alltså! - Foto: Planet Photos / PLANET PHOTOS
1. Det faktum att Dennis Rodman åkte och hängde med diktatorn Kim Jong-Un i Nordkorea ses inte med helt blida ögon av tidningen GQ, och Rodman toppar helt enkelt listan över de minst inflytelserika kändisarna.
7 av 7
1. Det faktum att Dennis Rodman åkte och hängde med diktatorn Kim Jong-Un i Nordkorea ses inte med helt blida ögon av tidningen GQ, och Rodman toppar helt enkelt listan över de minst inflytelserika kändisarna. - Foto: Stella Pictures / donna ward

Miley, Gaga och påven – 
här är kändisarna som ingen bryr sig om

Det är listan ingen kändis vill hamna på – tidningen GQ har utsett årets minst inflytelserika kändisar. Från nyfödda prinsar till Justin Bieber – se listan här.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
Läs hela listan här

Här kan du kolla in hela listan där tidningen GQ sammanställer 25 kändisar som ingen bryr sig om. 

Lady Gaga, Miley Cyrus och Justin Bieber är förmodligen namn som du förknippar med miljontals sålda skivor, utsålda turnéer och krigsrubriker i tidningarna. 

Men när den prestigefyllda tidningen GQ nu sammanställer en lista över de 25 kändisarna som har minst inflytande så hamnar just de stjärnorna på listan. 

Nyheter24 plockade ut russinen ur kakan – håller du med tidningen GQ om deras lista? 

Kolla in listan i bildspelet ovan – klicka på pilarna.

En av stjärnorna på listan är Bieber: 


/
/
GQ
/
/