Här syns en man med ränder på byxorna ta delar från lyxbilen.
1 av 6
Här syns en man med ränder på byxorna ta delar från lyxbilen. - Foto: Stella Pictures/Faksimil Mirror
Fansen visade sin sorg efter kraschen.
2 av 6
Fansen visade sin sorg efter kraschen. - Foto: Stella Pictures / JIM RUYMEN
Paul Walker dog natten till söndag den första december.
3 av 6
Paul Walker dog natten till söndag den första december. - Foto: Stella Pictures/Youtube
På premiär med kollegorna- och vännerna.
4 av 6
På premiär med kollegorna- och vännerna. - Foto: DLM PRESS / Stella Pictures
Walker är mest känd för sin roll i The Fast and the Furious-filmerna.
5 av 6
Walker är mest känd för sin roll i The Fast and the Furious-filmerna. - Foto: Stella Pictures
Han har även spelat mot Jessica Alba i In to the blue.
6 av 6
Han har även spelat mot Jessica Alba i In to the blue. - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures

Männen fastnar på film när de stjäl delar från Paul Walkers dödsbil

I ett nytt klipp ses två unga män stjäla delar från den Porsche som Paul Walker nyligen omkom i efter en kraftig krasch. Nu riskerar männen fängelse, bland annat för att ha manipulerat bevismaterial.


Mer om kraschen

Walker satt som medpassagerare i bilen när föraren tappade kontrollen över bilen och körde rakt in i ett träd. Bilen fattade eld direkt.

Det är oklart vad som orsakade olyckan men enligt polisen verkar den höga farten ha spelat en avgörande roll. Enligt uppgifter ska de två männen varit på väg till en välgörenhetsgala vid tidpunkten för kraschen. 

Det har gått tio dagar sedan beskedet att "Fast and the furious"-stjärnan Paul Walker gått bort i en bilkrasch. Den var natten mot den första december som stjärnan tillsammans med vännen Roger Rodas kraschade med den Porsche Carrera GT de åkte i. 

Nu har två män åtalats för att ha stulit delar av den demolerade Porschen efter kraschen. Trots att männen ska ha blivit tillsagda av en sheriff från Los Angeles-polisen att inte manipulera brottsplatsen ska männen enligt åklagaren stulit en takpanel från den havererade bilen. 

Det vid ett tillfälle då bärgningsbilen som flyttade den krashade lyxbilen stannade vid ett rödljus.

Fångades på film

Utöver stöld menar utredarna därför att de två männen förstört bevis och de kan nu få upp till fyra och ett halvt år i fängelse om det leder till en fällande dom, skriver Daily Mirror.

Det är bland annat en videofilm Daily Mirror kommit över som avslöjar männen. I klippet som är filmat från bilen bakom tjuvarnas visas stölden medan upprörda röster från bilen där filmaren sitter i höjs. 

Tidningen skriver också att en av männen, som är 18 år, ska ha publicerat bilder på delarna från bilen på sin Instagram efter stölden. 

Se filmen som avslöjar männen här

/
/
/
/
/
tal
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

KG Hammar romandebuterar

Amanda Jansson om succén: "Svårt att ta in"

Två svenskar spelar huvudrollen i Finlands största inhemska biosuccé på 2020-talet. Nästan en halv miljon har sett "Stormskärs Maja", som nu kommer till Sverige. Det är svårt att ta in. Det är inte klokt, säger Amanda Jansson.

Mede duckar Israelfrågan: "Kan inte uttala mig"

2 timmar sedan
Artistavhoppen, demonstrationerna och protesterna är många. Men Petra Mede svarar inte på om Israel bör vara med i Eurovision Song Contest i Malmö eller inte. EBU tar beslutet, säger programledaren.

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

idag 02:30
Filmskaparen Martin Scorsese ska enligt uppgifter till Variety arbeta på en Frank Sinatra-biografi med sin mångårige samarbetspartner Leonardo DiCaprio i huvudrollen.

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?