Talangjakten dissade Beyoncé, Timberlake och Chapelle

Talangjakten "Star Search" går förmodligen till historien som världens sämsta tävling. Både Beyoncé, Justin Timberlake, Britney Spears, David Chapelle och Christina Aguilera fick foten. Men vilka vann istället?


De blev också hemskickade från talangjakten Star Search

Jessica Simpson
Adam Sandler
Sharon Stone
Usher 
Britney Spears
Christina Aguilera 
LeeAnn Rimes 
Aaliyah 
Alanis Morrisette

I videon till Beyoncés nya låt  “***Flawless" så låter hon oss stifta bekantskap med det snudd på helt okända rockbandet Skeleton Crew genom att visa ett klipp från talangjakten Star Search, där Beyoncés band Girls Tyme år 1993 förlorade mot just Skeleton Crew. 

"Det var konstigt" 

– Vi var lika förvånade över att vi vann som vi var över att de förlorade. Det var konstigt, säger Skeleton Crews sångare William Pilipchuk till sajten Buzzfeed.  

William minns inte att han mötte Beyoncé eller de andra medlemmarna i Girls Tyme under talangjakten. Däremot minns han helt kristallklart hur han mötte en liten 10-årig grabb som då kallade sig för Justin Randall. Några år senare blev Justin Randall istället Justin Timberlake med hela världen. 

Fick trösta Justin

Men just den där dagen 1993 så hade lilla Justin storgråtit efter att ha förlorat i sångkategorin. 

– Han var en 10-årig countrysångare med cowboyhatt. Vi var backstage och försökte trösta honom, minns William Pilipchuk.

I dag är skådespelaren och ståuppkomikern Dave Chapelle, 40, en av världens mest framstående. Men Chapelle föll inte "Star Search" i smaken. 

– Dave Chapelle förlorade också i den talangjakten. Han vann inte "bästa komedi". Kan ni fatta det, säger William Pilipchuk vidare. 

Så under bara en säsong av talangjakten Star Search så blev tre av dagens största namn inom popkulturen snuvade på vinsten. 

Se stjärnorna som förlorade i talangjakten "Star Search" genom åren:

Beyoncé och Girls Tyme (som senare kom att bli Destinys Child) förlorar i Star Search 1993:

Aaliyah förlorade 1989: 

Året är 1990 och Christina Aguilera är 8 år gammal. Här framför hon en låt av Etta James. Aguilera vann inte. 

Britney Spears förlorar 1992:

Dave Chapelle förlorar 1993:

Justin Timberlake förlorar 1993: 

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!