Viktraset efter dottern fick Beyoncé att spela in strippvideo till Jay-Z

Den hårda träningen efter graviditeten fick superstjärnan Beyoncé att stolt vilja visa upp sig på ett sätt hon aldrig tidigare gjort. Något som fick henne att ge maken Jay-Z en speciell present i form av en avklädd musikvideo.


Jay-Z:s julklapp till Beyoncé

Vad ger man till kvinnan som har allt? Sexleksaker i guld för 50 000 kronor, tydligen

Det var bara två år sedan som Beyoncé Knowles, 32, fick sitt första barn. Den 7 januari 2012 blev stjärnan tillsammans med maken Jay-Z, 44, föräldrar till dottern Blue Ivy

Men Beyoncé spillde ingen tid på att leva livet som hemmamamma och började genast pusha sig själv till att komma i samma form som innan sin graviditet

Det hårda slitet fick snart effekt och stjärnan gick ner närmare 30 kilo. Nu berättar hon i sin senaste minidokumentär att viktraset fick henne att vilja visa upp sig mer i sina musikvideos tillhörande sitt senaste album. 

– Jag jobbade galet hårt för att få tillbaka min kropp. Jag ville visa upp min kropp. Jag ville visa att du kan få barn, du kan jobba hårt och du kan få tillbaka din kropp.

Ville lära sig strippa

Speciellt i en video visar stjärnan vad hon snackar om. 

Men vi tar det från början. 

Samma dag som Beyoncé Knowles och Jay-Z förlovade sig tog hon med sig sin nya fästman till en strippklubb. På podier dansade kvinnor i minimala kläder och med glittrande stenar. 

– Det var den ultimata showen, så sexig. Jag önskade att jag var där uppe, att jag kunde uppträda så för min man, berättar stjärnan i minidokumentären "Self titled" som bland annat kan ses på Youtube. 

Det skulle dröja många år innan hon tog ett fast tag om strippstången. 

Men så när Beyoncé sedan chockade världen med att släppa 14 nya låtar, och 17 videos, dök låten "Partition" upp. En låt som kräver en video det skriker fierce om. Och stjärnan misslyckades knappast. 

I videon ses Beyoncé dansa likt en strippa och är mer vågad än någonsin.

Se den här:


Se dokumentären här:


/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!