Tisdag 27 Sep
Stockholm

Påtänd Justin Bieber gripen för rattfylla

Justin har erkänt att han rökt på.
1 av 9
Justin har erkänt att han rökt på. Foto: Tmz
Nu har stjärnans mugshot släppts.
2 av 9
Nu har stjärnans mugshot släppts. Foto:
Här stannar polisen Justin Bieber.
3 av 9
Här stannar polisen Justin Bieber. Foto: Faksimil Tmz.com
Så här såg det ut när Bieber och modellen Chantel Jeffries satte sig i den gula Lambon och lämnade nattklubben i Miami. Kort efter att bilden togs greps stjärnan.
4 av 9
Så här såg det ut när Bieber och modellen Chantel Jeffries satte sig i den gula Lambon och lämnade nattklubben i Miami. Kort efter att bilden togs greps stjärnan. Foto: Stella Pictures / Manuel Munoz, PacificCoastNews
Den här bilden la Bieber upp tidigare under kvällen på sin Instagram. Till vänster: Biebers vän, rapparen Khalil, som han tävlade mot. Bägge är gripna. Stjärnan har nu raderat bilden.
5 av 9
Den här bilden la Bieber upp tidigare under kvällen på sin Instagram. Till vänster: Biebers vän, rapparen Khalil, som han tävlade mot. Bägge är gripna. Stjärnan har nu raderat bilden. Foto: Instagram
Även den här bilden la Bieber upp – men precis som de tidigare bilderna så raderades de senare.
6 av 9
Även den här bilden la Bieber upp – men precis som de tidigare bilderna så raderades de senare. Foto: Instagram
Innan Bieber arresterades så la han upp en bild på Chantel som körde bilen. Till bilden skrev han "Chantel tar mig på en tur i Lambon". Bieber raderade sedan bilden, och när polisen grep stjärnan var det Bieber som satt bakom ratten – och inte Chantel.
7 av 9
Innan Bieber arresterades så la han upp en bild på Chantel som körde bilen. Till bilden skrev han "Chantel tar mig på en tur i Lambon". Bieber raderade sedan bilden, och när polisen grep stjärnan var det Bieber som satt bakom ratten – och inte Chantel. Foto: Instagram
Justin Bieber – en fara vid ratten.
8 av 9
Justin Bieber – en fara vid ratten. Foto: FameFlynet / FAMEFLYNET PICTURES
Justin Bieber har det hett om öronen just nu.
9 av 9
Justin Bieber har det hett om öronen just nu. Foto: FAMEFLYNET USA

Tonårsstjärnan Justin Bieber arresterad för rattfylla. Han var även påverkad av droger.

Kommentera (78)
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Vittnen: Bieber rökte gräs och körde för fort

Det här är inte första gången som Justin Bieber och hans körstil hamnar i klammeri med rättvisan. I fjol vittnade flera personer om Biebers galna körstil, och några uppger även att Bieber ska ha varit påverkad av marijuana när han körde. 

Två personer ringde polisen, som då utredde Bieber för vårdslöshet i trafiken.

Läs mer här.  

Det var under torsdagsmorgonen som Justin Bieber, 19, greps för rattfylla och street racing i Miami Beach. Enligt CNN har stjärnan erkänt att han rökt marijuana. 

Bieber var drogpåverkad

Stjärnan hade precis lämnat en nattklubb när han inledde ett street race mot en vän. Bieber körde för fort i sin gula Lamborghini, och tävlade mot sin kompis, rapparen Khalil som körde en röd Lamborghini. Enligt Miami Herald så blockerade Bieber trafiken på Pine Tree Drive. När polisen lyckades stoppade stjärnans vansinnesfärd misslyckades Bieber med sitt nykterhetstest, och enligt både Tmz.com och Miami Herald var Bieber även påverkad av narkotika. 

– Tester visade att Bieber var påverkad av droger, säger polischefen Raymond Martinez från Miami Beach Police till Miami Herald.

Bieber hade även sällskap av den kvinnliga modellen Chantel Jeffries i bilen.

Justin Bieber är just nu arresterad och får lämna urinprov och blodprov för att mäta alkoholhalten i blodet. Nästa anhalt för stjärnan blir fängelset där hans borgensumma kommer att fastställas. 

Ecstasy och Valium hittat hemma hos stjärnan

Det nya året har inte börjat särskilt bra för tonårsstjärnan. För mindre än en vecka sedan gjorde polisen en fruktbar razzia hemma hos Bieber. Hela elva polisbilar sladdade upp utanför stjärnans lyxvilla – och poliserna var på jakt efter bevis mot Bieber, som anklagades för att ha kastat ägg på sin grannes hus. 

Men några ägg-bevis blev det inte för polisen. De drog nämligen en ännu större vinstlott – de hittade droger. 

Nu har även stjärnans mugshot släppts.


Vännen gripen 

Enligt Tmz.com hittade de ett vitt pulver, som polisen i början trodde var kokain. Senare visade det sig vara rent MDMA. De hittade även Valium. Enligt en källa till Tmz.com låg drogerna helt öppet på bordet. Biebers nära vän Za greps under razzian och tros vara drogernas rättmätiga ägare.


"Jag hoppas du åker in"

Biebers ex-flickvän Selena Gomez befann sig hemma hos stjärnan under kvällen då ägg-attacken ägde rum, och i en serie sms som har läckt ut mellan Bieber och Gomez så får vi ta del av hennes syn på det hela. 

– Hur kan du låta Lil Za bära skulden för brotten du begått? Du behöver växa upp. Jag hoppas du åker in för äggattacken. Just nu förtjänar du det, skrev hon i ett sms. 

Texten uppdateras. 

Här grips Justin Bieber: 

Justin Bieber ARRESTED For DUI and Drag Racing  - Watch More  Celebrity Videos  or  Subscribe

Street racing: 

Kommentera (78)
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.