Bieber väljer ut sina byten på ett mycket speciellt sätt.
1 av 4
Bieber väljer ut sina byten på ett mycket speciellt sätt. - Foto: FameFlynet Sweden
Justin verkar inte ha några större planer på att tagga ned med skandalerna.
2 av 4
Justin verkar inte ha några större planer på att tagga ned med skandalerna. - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
Aaron Paul befann sig på samma klubb på Justin. Men även han fick avlägsna sig när Biebers crew skulle slå läger.
3 av 4
Aaron Paul befann sig på samma klubb på Justin. Men även han fick avlägsna sig när Biebers crew skulle slå läger. - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
Undra vad det blir härnäst?
4 av 4
Undra vad det blir härnäst?

Bieber raggade upp okänd blondin – med ficklampa

Vill du ragga som Bieber? Då kommer du att behöva en ficklampa.


Biter strippa i brösten

När han inte raggar med ficklampor biter han på bröst. 

Läs om festkvällen som resulterade i en video med Bieber i olika positioner där han leker med två strippor, smiskar dom på rumpan och drar av deras trosor med sina tänder.

Justin Bieber, 19, kör vidare på skandaltåget. Det var under helgen som den amerikanska tidningen Maxime anordnade en fest New York. Nattklubben var smockfull och tequilamärket Patron stod som sponsor. 

Ville inte förknippas med stjärnan

När Bieber med sällskap anlände till det privata båset plockades all tequila bort. Anledningen var att företaget inte vill förknippas med skandalomsusade Justin. 

Valde ut blondin med ficklampa

Justin nöjde sig dock inte med sitt crew utan kände även för lite kvinnligt sällskap. Han lös därför med en ficklampa ut i folkmassan tills han fick syn på en blondin som föll stjärnan i smaken. Ett ögonvittne berättar om händelsen för The New York Post enligt Nöjesbladet

 – Justin var omgiven av cirka 30 vakter. Ingen fick närma sig honom, förutom en blond Maxim-tjej som han valde ut och fick vakterna att vinka in med hjälp av en ficklampa, berättar ögonvittnet och fortsätter. 

– Han struntade i alla andra hela kvällen och intresserade sig bara för tjejen. Hon lämnade inte hans sida under hela kvällen. 

Vad är det konstigaste sättet du raggat på?

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här visar Tuva Novotny upp döttrarna

1 timme sedan

Nicci Hernestig triggervarnar sin senaste kroppsbild

2 timmar sedan
Nicci Hernerstig, 24, publicerade nyligen en bild som hon valde att lägga en triggerwarning på. "9 veckor...", skrev hon till bilden.

Detaljen i nya bilden på Mark Levengood och Jonas Gardell: "Är det inte...?"

2 timmar sedan
Det har gått mer än ett år sedan Mark Levengood och Jonas Gardell meddelade att de skulle gå skilda vägar. Men skilsmässan till trots så är ett av Sveriges mest kända ex-par än idag goda vänner.

"Trädgårdstider"-profilens Instagram plötsligt borta

2 timmar sedan
Hundratusentals svenskar bänkar sig framför "Trädgårdstider" varje vecka och SVT-programmet engagerar många i sociala medier. Men nu har en av "Trädgårdstider"-profilerna, som hade 96 000 följare, plötsligt försvunnit från Instagram.

Allt om Dante Zia: Partner, längd och familj

2 timmar sedan
Dante Zia är en svensk kock och programledare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Zia.

Zara Larssons konsert hotas av väderkaos

2 timmar sedan
Zara Larssons konsert i Dubai på torsdagskvällen hotas av väderkaos. Staden har de senaste dagarna drabbats av regnoväder och massiva översvämningar, flygplatsen och skolorna är stängda och befolkningen uppmanas att hålla sig inomhus.