Justin Bieber raggade upp en strippa i januari.
Justin Bieber raggade upp en strippa i januari.

Hon är Justin Biebers blonda strippa

Det som händer i Las Vegas stannar inte alltid i Las Vegas. Fråga bara Justin Bieber.


Så mycket blåser stjärnorna på strippor

I somras brände superstjärnan Rihanna en kvarts miljon kronor på en strippklubb. Sångerskan är dock inte ensam om att älska en lapdance. 

Kolla in här hur mycket kändisarna bränner på strippor. 

För bara några dagar sedan skrev Nyheter24 om Justin Biebers senaste tilltag. Stjärnan fångades på bild när han tillsammans med sin kompis Khalil Sharieff sög på en strippas bröst.  

Nu har tidningen Tmz.com lokaliserat den blonda skönheten, och hennes namn är Karolina. 

Dricksade generöst för privat dans 

Karolina, som är född i Chicago, är 26 år gammal och arbetar just nu som strippa i Las Vegas. 

Det var i januari som Bieber handplockade Karolina på en strippklubb i Las Vegas, och enligt Tmz.com så följde Karolina med stjärnan till hans hotellrum. Enligt källor till Tmz.com så betalade Bieber henne tusentals kronor för att få se henne dansa. 

Sliter av trosor med tänderna

Enligt Radaronline.com så finns det ännu fler bilder från stjärnans galna festnatt. En 12 minuter lång video av mycket hög kvalitet är nu till salu till världens största tidningar. En källa som har sett filmen berättar för Radaronline.com om filmklippet. 

– Videon visar Bieber i massa olika positioner och han leker med två strippor, han smiskar dom på rumpan och drar av deras trosor med sina tänder, säger källan till tidningen.

Se bilderna på Karolina i bildspelet ovan – klicka på pilarna. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Jakt" – på liv och död

Väskförbud stoppar konserter med picknick

Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

1 timme sedan
Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swift överraskar med dubbelalbum

1 timme sedan
Taylor Swifts nya album är i själva verket ett dubbelalbum. "Jag hade skrivit så mycket 'plågad poesi' de senaste två åren att jag ville dela allt med er" skriver Swift på Instagram.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

3 timmar sedan
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21
Pablo Leiva Wenger är en känd hip-hop artist och skådespelare. Men vad vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Leiva Wenger.