Fredag 30 Jul
Stockholm

Bieber upp i rätten – kan få 2 år i fängelse

Bieber kavlade upp ärmarna och visade domaren sina många tatueringar. Bieber har anlitat en av Amerikas mest framstående advokater.
1 av 6
Bieber kavlade upp ärmarna och visade domaren sina många tatueringar. Bieber har anlitat en av Amerikas mest framstående advokater. Foto: Walter Michot/AP/TT Bild
Justin har erkänt att han rökt på.
2 av 6
Justin har erkänt att han rökt på. Foto: Tmz
Den här bilden la Bieber upp tidigare under festkvällen på sin Instagram. Till vänster: Biebers vän, rapparen Khalil, som han tävlade mot. Bägge är gripna. Stjärnan har nu raderat bilden.
3 av 6
Den här bilden la Bieber upp tidigare under festkvällen på sin Instagram. Till vänster: Biebers vän, rapparen Khalil, som han tävlade mot. Bägge är gripna. Stjärnan har nu raderat bilden. Foto: Instagram
Så här såg det ut när Bieber och modellen Chantel Jeffries satte sig i den gula Lambon och lämnade nattklubben i Miami. Kort efter att bilden togs greps stjärnan.
4 av 6
Så här såg det ut när Bieber och modellen Chantel Jeffries satte sig i den gula Lambon och lämnade nattklubben i Miami. Kort efter att bilden togs greps stjärnan. Foto: Stella Pictures / Manuel Munoz, PacificCoastNews
Innan Bieber arresterades så la han upp en bild på Chantel som körde bilen. Till bilden skrev han "Chantel tar mig på en tur i Lambon". Bieber raderade sedan bilden, och när polisen grep stjärnan var det Bieber som satt bakom ratten – och inte Chantel.
5 av 6
Innan Bieber arresterades så la han upp en bild på Chantel som körde bilen. Till bilden skrev han "Chantel tar mig på en tur i Lambon". Bieber raderade sedan bilden, och när polisen grep stjärnan var det Bieber som satt bakom ratten – och inte Chantel. Foto: Instagram
Justin Bieber – en fara vid ratten.
6 av 6
Justin Bieber – en fara vid ratten. Foto: FameFlynet / FAMEFLYNET PICTURES

Justin Biebers vilda kväll i slutet av januari kan nu komma att stå honom dyrt.

Kommentera (55)
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Detta har hänt

Det var den 23 januari tidigare i år som Justin Bieber arresterades efter ha kört full och drogpåverkad. 

Läs mer här.  

Justin Bieber, 19, ligger risigt till. Nu avslöjar Tmz.com att åklagaren inte kommer att nöja sig med en förhandling med erkännande. Istället kommer det hela gå till rättegång. 

Åklagaren har erbjudit Bieber en förhandling där Bieber erkänner att han har varit vårdslös i trafiken, och som grädde på moset måste Bieber drogtestas i upp till 9 månader. Något som Bieber vägrar att göra. 
När förhandlingen är ute ur bilden återstår bara en rättegång, och åklagaren är mer än redo.

Låt oss hoppas att även Justin Biebers advokat Roy Black också är på krigsstigen. Bieber kan åtalas för rattfylla, motstånd vid gripandet och även för att ha kört utan ett giltigt kortkort. Om han döms på alla tre punkter så väntar fängelse i upp till två och ett halvt år, skriver Tmz.com.  

Kommentera (55)
Kopiera länk
Dela