Modellen avslöjar allt om stjärnfotografens sexövergrepp

- 12/03/2014, 11:54
Terry Richardson har fotograferat några av världens mest kända personer.
1 av 6

Terry Richardson har fotograferat några av världens mest kända personer.

Här tillsammans med Lindsay Lohan.
2 av 6

Här tillsammans med Lindsay Lohan.

DR / DR

Terry och Lady Gaga.
3 av 6

Terry och Lady Gaga.

Camera News

Terry och Jared Leto är vänner privat.
4 av 6

Terry och Jared Leto är vänner privat.

Stella Pictures / David Tonnessen, PacificCoastNews.com

Terry och Kate Moss på partaj i mars 2014.
5 av 6

Terry och Kate Moss på partaj i mars 2014.

FameFlynet / VEEREN / BESTIMAGE

6 av 6

Stella Pictures / Wyters Alban

Ännu en modell träder fram och berättar om de sexövergrepp som Terry Richardson ska ha utsatt henne för. Richardson ska bland annat ha slickat modellen i rumpan och fotograferat sin utlösning i hennes ansikte.

Det var i höstas som flera unga modeller trädde fram och berättade om hur stjärnfotografen Terry Richardson, 48, hade utsatt dem för sexuella övergrepp. Richardson vill bli kallad för "fabror", ska ha onanerat öven en modells ansikte och ville göra te av en 19-årig tjejs tampong. 

Nu berättar ännu en modell om de sexövergrepp som Richardson ska ha utsatt henne för när hon var 19 år gammal. 

På Reddit skriver modellen, som idag är 24 år gammal, om sina fruktansvärda upplevelser. 

"Han stoppade sin tumme i min mun"

Det hade börjat bra. Terry Richardson och hans assistent var trevliga, avslappnade och vänskapliga. Men så snart fotograferingen hade börjat så gick Terrys beteende från opassande till fullkomligt regelvidrigt. 

– Han stoppade sin tumme i min mun. Jag tyckte att det var kul då, och han och assistent var på gott humör och regisserade mig avslappnat. Sedan backade han och bad mig att klä av mig mina kläder. Jag visste att jag skulle vara avklädd på bilderna så det var inget konstigt. Både han och assistenten gav mig mycket komplimanger, skriver modellen. 

"Jag blev nervös och paralyserad" 

Därefter spårade både fotograferingen och Terrys beteende ut totalt. 

– De bad mig att knäppa upp hans gylf. Hans penis var plötsligt ute. Jag blev helt nervös och paralyserad. Jag ombads posera på soffan, och jag hade min rygg mot honom. Då känner jag att han börjar slicka mig i rumpan. Assistenten tog bilder hela tiden, och bad mig att göra allt långsamt så de skulle hinna fotografera allt, skriver hon. 

De sexuella akterna avlöste nu varandra. De växlade mellan aggressiva kyssar, och sedan bad Terry modellen att klämma åt hans pung så hårt hon bara kunde – så att hans pungkulor skulle tryckas upp i hans egen kropp (!). 

Fick utlösning i modellens ansikte 

– Jag var en sexdocka vid det här laget. Det slutade med att han onanerade över mitt ansikte. Han bad mig hålla ögonen vidöppna och sedan sprutade han i mina ögon. Både Terry och hans assistent började då ta bilder. Det kändes som det varade i 10 minuter men det var säkert bara 30 sekunder, skriver modellen vidare på Reddit, via Jezebel. 

Dunham ångrar fotograferingen 

Trots att Terrys beteende är allmänt känt i branschen så verkar inte många redaktörer och makthavare göra mycket åt saken. En av de få tidningar som bojkottar Richardson är magasinet W. 

Lena Dunham är en av de som har blivit fotograferade av Richardson – något som hon i efterhand ångrar. 

– Man lär sig inte att säga nej över en natt, skrev Lena Dunham på sin Twitter då, skriver Huffington Post.