Justin Bieber och hans advokat förbereder sig nu för den stundande rättegången sedan han kört för fort. Nu kommer ytterligare anklagelser om dåligt beteende.
1 av 3
Justin Bieber och hans advokat förbereder sig nu för den stundande rättegången sedan han kört för fort. Nu kommer ytterligare anklagelser om dåligt beteende. - Foto: Miami Beach Police Dept. / Miami Beach Police Dept.
Han kan för fortkörningen dömas till mer än två år i fängelse.
2 av 3
Han kan för fortkörningen dömas till mer än två år i fängelse. - Foto: Stella Pictures / Manuel Munoz, PacificCoastNews
Bieber har anlitat en av Amerikas mest framstående advokater för det snedsteget.
3 av 3
Bieber har anlitat en av Amerikas mest framstående advokater för det snedsteget. - Foto: Walter Michot/AP/TT Bild

Arg pappa skällde ut Bieber efter urspårad shoppingtur i galleria

Den 20-åriga artisten har åter igen hamnat i klistret efter att han ska ha gått bananas i ett större köpcentrum.


Livet tycks verkligen vara en berg- och dalabana för den unga popstjärnan Justin Bieber. Nu anklagas han bland annat för att ha spårat ur ordentligt i ett köpcentrum i sin hemstad. Han ska ha lyst med ficklampa i unga flickors ansikten, inte betalat för den mat han åt samt kastat varor omkring sig i butikernas gångar. Allt i sällskap av flera vänner.

Något som fick Mike Malcho, 43, som var på plats att koka av ilska. 

"De drog fram genom affären som om de ägde den och utan att tänka på andra", berättar trebarnspappan Malchro för Daily Mail

"En liten skitunge"

Beteendet fick honom att stega fram till stjärnan och ge honom en ordentlig utskällning och sa att han borde skämmas, att han skulle komma ihåg att han kom från ingenting och kallade honom för "en liten skitunge".

Väl hemma passade Malcho, som hävdar att han känt Bieber hela livet, även på att skriva ut sin ilska på Facebook. I sitt inlägg förklarar pappan att han stöttade stjärnan från början - men att Bieber nu gör honom illamående. 

Lyssna på Bieber här:


/
/
Arg
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!