Seth Rogen avskyr Justin Bieber.
1 av 3
Seth Rogen avskyr Justin Bieber. - Foto: Stella Pictures / Andre Michel
Biebers orm – ingen succé.
2 av 3
Biebers orm – ingen succé. - Foto: Stella Pictures / Vanstory Debbie
Biebers möte med Seth Rogen blev en katastrof.
3 av 3
Biebers möte med Seth Rogen blev en katastrof. - Foto: Stella Pictures / Fame Pictures

Seth Rogen: Justin Bieber är en skithög och en k*k

Skådespelaren Seth Rogen och popstjärnan Justin Bieber drar inte direkt jämnt.


Divig, dryg och otrevlig – så har du aldrig sett Bieber förut

Justin Bieber la inte den charmigaste sidan till när han skulle vittna. 

Se stjärnans skandalklipp här.  

Skådespelaren Seth Rogen är inte direkt Justin Biebers största fan. I en intervju Howard Sterns radioshow berättade han varför han ogillar popstjärnan så mycket. 

– Han är ett bra exempel på någon du träffar, som du tror att du kommer att hata, och sedan hatar du honom precis så mycket som du tror. Du träffar honom, och han lever upp till alla förväntningar om hur du trodde att han skulle vara, säger Rogen. 

"Skiter fullständigt i det här" 

Rogen insåg att han hatade Bieber för flera år sedan, när de bägge gästade en tysk talkshow. Då kom en person ur Biebers entourage in i Rogens omklädningsrum, och sa att Bieber gärna ville träffa Rogen. 

– Det var märkligt. Jag sa typ "Absolut, jag kan träffa honom". Så jag gick ut för att träffa honom och han betedde sig som att det var som hade bett om att få träffa honom. Det var väldigt nonchalant, han sa typ "Yo, vad händer?" och jag tänkte bara "Va fan, jag skiter fullständigt i det här, jag vill inte träffa dig. Spela inte cool med mig". Han är en skithög. Han är ung, snorungen är en kuk, fortsatte Rogen i talkshowen. 

"Åt helvete med den här ungen!"

Två år senare, på en MTV-gala, så stötte Bieber och Rogen ihop ännu en gång. Inte heller det mötet gick något vidare. 

– Han hade en orm kring sin handled som en del i sin outfit, och jag tänkte bara "Va i helvete!". Vi snackade i fem minuter, och slutligen så kände jag bara "Åt helvete med den här ungen", avslutar Rogen, skriver Gawker.com.  

Ingen bromance för de två, alltså...

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.