För att få långa flirtiga fransar använder Gisele mascaran Max Factor 2000 Calorie Extreme Lash Plumper.
1 av 8
För att få långa flirtiga fransar använder Gisele mascaran Max Factor 2000 Calorie Extreme Lash Plumper. - Foto: Stella Pictures / Lionel Hahn
Gisele har en naturlig glow i sin fina hy, men hon ger lite extra boost med hjälp av highlightern Miss Popularity från Benefit. Gisele duttar lite med den kring ögonen för att ljusa upp sin look.
2 av 8
Gisele har en naturlig glow i sin fina hy, men hon ger lite extra boost med hjälp av highlightern Miss Popularity från Benefit. Gisele duttar lite med den kring ögonen för att ljusa upp sin look. - Foto: Evan Agostini
För att få rosiga läppar, ögon och kinder så använder Gisele stiftet The Multiple från Nars.
3 av 8
För att få rosiga läppar, ögon och kinder så använder Gisele stiftet The Multiple från Nars. - Foto: JACQUES BRINON
Gisele är världens bäst betalda supermodell, så när det kommer till hudvård är det ingen större chock att Gisele lägger ner en bra slant på den perfekta fuktkrämen. Gisele använder nattkrämen La Creme från Cle De Peau. Krämen kostar cirka 5 000 kronor och säljs på www.vivamondo.se.
4 av 8
Gisele är världens bäst betalda supermodell, så när det kommer till hudvård är det ingen större chock att Gisele lägger ner en bra slant på den perfekta fuktkrämen. Gisele använder nattkrämen La Creme från Cle De Peau. Krämen kostar cirka 5 000 kronor och säljs på www.vivamondo.se. - Foto: Ken Goff Photos Ltd / KGC-125
Gisele har makalös hy och behöver inte så mycket foundation. Istället satsar hon på concealern "Un" Cover-Up från RMS Beauty, som snart kommer att börja säljas i Sverige.
5 av 8
Gisele har makalös hy och behöver inte så mycket foundation. Istället satsar hon på concealern "Un" Cover-Up från RMS Beauty, som snart kommer att börja säljas i Sverige. - Foto: Charles Sykes
För att hålla sina vackra läppar i form så använder Gisele läppbalsamet Lip Balm från La Mer.
6 av 8
För att hålla sina vackra läppar i form så använder Gisele läppbalsamet Lip Balm från La Mer. - Foto: Charles Sykes
Många kvinnor världen över avundas Giseles långa ljusa lockar. Och många blir nog förvånade över att Gisele inte ens äger en hårborste! Stjärnmodellen tvättar håret med schampoot Resistance Bain Volumactive från Kerastase, låter håret självtorka och gör sedan en knut. På morgonen släpper hon ut håret och masserar in lite av Victorias Secrets shine serum i topparna. Voila!
7 av 8
Många kvinnor världen över avundas Giseles långa ljusa lockar. Och många blir nog förvånade över att Gisele inte ens äger en hårborste! Stjärnmodellen tvättar håret med schampoot Resistance Bain Volumactive från Kerastase, låter håret självtorka och gör sedan en knut. På morgonen släpper hon ut håret och masserar in lite av Victorias Secrets shine serum i topparna. Voila! - Foto: Charles Sykes
Gisele är känd för sina långa och vackra ben och sin vältränade kropp, och självklart behöver hennes hud mycket omtanke. Giseles favorit är Body Shops bodybutter med kokosdoft.
8 av 8
Gisele är känd för sina långa och vackra ben och sin vältränade kropp, och självklart behöver hennes hud mycket omtanke. Giseles favorit är Body Shops bodybutter med kokosdoft. - Foto: CF / CF

Kolla in Gisele Bundchens skönhetsfavoriter

Varje vecka tar Nyheter24 en djupdykning i kändisarnas necessärer. Nu har turen kommit till Gisele Bundchen.


Den brasilianska supermodellen Gisele Bundchen, 33, har blivit framröstad som världens vackraste kvinna av tidningen Rolling Stone, prytt omslag för Vogue, Vanity Fair och Harpers Bazaar, och dessutom gått visningar för bland annat Marc Jacobs, Michael Kors, Dolce & Gabbana, Christian Dior och Valentino.

Gisele, som är tvåbarnsmamma och gift med sportstjärnan Tom Brady, är en naturlig skönhet och i år är hon aktuell i både kampanjer för H&M och Chanel. 

Kolla in Giseles skönhetsfavoriter i bildspelet ovan – klicka på pilarna. 

Så fixar du en makeup inspirerad av Gisele:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

Celine Dion om sjukdomen: Hoppas på mirakel

3 timmar sedan
Den kanadensiska megastjärnan Celine Dion, som i fjol tvingades ställa in sin världsturné sedan hon drabbats av den ovanliga neurologiska sjukdomen stiff person syndrome, har för första gången sedan sjukdomsbeskedet givit en intervju.

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.