Beyoncé och Julius nära relation får Jay-Z att se rött.
1 av 2
Beyoncé och Julius nära relation får Jay-Z att se rött. - Foto: Stella Pictures / CWNY/Fame Pictures
Julius har varit livvakt åt Beyoncé i flera år.
2 av 2
Julius har varit livvakt åt Beyoncé i flera år. - Foto: Stella Pictures / Hall/Pena, PacificCoastNews.com

Jay-Z vill sparka Beyoncés livvakt – tror att de har en romans

Jay-Z har fått nog av Beyoncés relation med livvakten.


I flera års tid har Beyoncé, 32, anlitat sin trogne livvakt Julius De Boer. Julius var även den vakten som skyddade Jay-Z från Solanges galna sparkar och slag. 

Nu avslöjar Star Magazine att Jay-Z i flera månaders tid har velat avskeda Julius. Anledningen? Jay-Z är svartsjuk på Julius nära relation med Beyoncé, och har länge trott att det är något fuffens på gång mellan Beyoncé och Julius. 

Ville sparka Julius 

– Jay tror definitivt att det har varit något – och kanske fortfarande är – något romantiskt som pågår mellan Julius och Bey. Jay ville sparka Julius i februari förra året, men Beyoncé sa att "Julius inte ska någonstans", säger en källa till Star Magazine. 

Julius och Beyoncés nära relation har fått många att reagera. År 2009 sågs de lämna ett hotell tillsammans, och då var Julius läppar fläckade av Beyoncés röda läppstift, samtidigt som Bey själv höll handen för sin egen mun.

"Väldigt svartsjuk"

Enligt källan är Jay "väldigt svartsjuk", och parets gemensamma vänner tror att Jay faktiskt har anledning att vara svartsjuk.

– De har spenderat mycket tid tillsammans bakom stängda dörrar. Han har till och med bott med henne i hennes hotellrum, avslutar källan för Star Magazine, via Celebitchy. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!