Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Lily Allens lögn: Jag blev erbjuden en roll i "Game of Thrones"

Lily Allen sa att hon hade blivit erbjuden en roll i "Game of Thrones".
1 av 3

Lily Allen sa att hon hade blivit erbjuden en roll i "Game of Thrones".

Olivier Sanchez

Men hennes egen bror, som själv spelar i serien, avslöjade hennes lögn.
2 av 3

Men hennes egen bror, som själv spelar i serien, avslöjade hennes lögn.

Photoshot / Photoshot

Oops.
3 av 3

Oops.

Stella Pictures / GG/FAMEFLYNET PICTURES

Nöje | 04/06/2014 16:46

Lily Allen ljög om att hon hade blivit erbjuden en roll i teveserien "Game of Thrones". Och gissa vem som avslöjade hennes lögn?

I teveserien "Game of Thrones" spelar Lilly Allens bror Alfie Allen rollen som Theon Greyjoy. När Lily Allen nyligen svarade på frågor från sajten Reddit så fick hon frågan hur det kändes att Alfie fick jobbet på den coolaste teveserien just nu. 

"Jag tackade nej"

– Jag fick frågan att göra en roll i "Game of Thrones", de ville att jag skulle spela Theons syster. Men jag kände mig obekväm för jag skulle vara tvungen att rida på en häst och min bror skulle ha rört på mig och sån skit. Så jag sa nej tack. Däremot skulle jag gärna en musikalisk cameo, som Sigur Ros gjorde, sa Lily Allen då till Reddit, via Company. 

"Det är inte sant" 

Men nu avslöjar Lilys bror att Lily ljög. 
– Jag hörde om det där. Det enda jag kan säga är att det inte är sant. Och Gemma Whalen, som spelar rollen, var alltid deras förstahands val. Och hon är fantastisk. Och det är allt jag har att säga om det där, sa Alfie Allen i en intervju med Vulture.