Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Spindelmannen-stjärnan förnedrade värdinnan: låt som en säl som vill ha fisk

Skådespelaren Tobey Maguire är inte direkt världens trevligaste kille.
1 av 3

Skådespelaren Tobey Maguire är inte direkt världens trevligaste kille.

Courtesy of Warner Bros. Pictures

Molly Bloom beskriver Tobey som "den absolut sämsta förloraren".
2 av 3

Molly Bloom beskriver Tobey som "den absolut sämsta förloraren".

Stella Pictures / Michael Vu, PacificCoastNews.com

Tobey Maguire som Peter Parker i Spider-Man.
3 av 3

Tobey Maguire som Peter Parker i Spider-Man.

Columbia Pictures / Columbia Pictures

Nöje | 17/06/2014 08:30

Skådespelarstjärnan Tobey Maguire är långt ifrån en trevlig prick. Nu avslöjar en pokervärdinna hur Maguire förnedrade henne.

Molly Bloom var tidigare servitris på nattklubbar, och därefter blev hon värdinna för pokerturneringar som ofta besöktes av superestjärnor som Leo DiCaprio, Rick Salomon, Ben Affleck och just Tobey Maguire. Molly har nu skrivit boken "Molly’s Game: From Hollywood’s Elite to Wall Street’s Billionaire Boys Club, My High-Stakes Adventure in the World of Underground Poker", och i boken avslöjar hon flera hemligheter om stjärnorna. 

"Sämsta förloraren" 

Värst av alla verkar "Spiderman"-stjärnan Tobey Maguire, 38, ha varit. Molly arrangerade ofta pokerkvällar hemma hos den mycket pokerintresserade Tobey, där lägsta insats var 300 000 kronor. Men Tobey var långt ifrån trevlig under spelkvällarna. 

– Han var den sämsta dricksaren, den bästa spelaren och den absolut sämsta förloraren. Jag var orad över min säkerhet om han förlorade, skriver Molly i sin bok. 

"Vad är det för fel? Är du för rik nu?"

I sin bok berättar Molly om en incident som hon minns särskilt väl. Under en spelkväll började Tobey förnedra Molly inför de andra gästerna. Han erbjöd henne en pokermark till ett värde av 6 500 kronor – på ett villkor. 

– Du måste göra något för att förtjäna pengarna. Låt som en säl som vill ha fisk. Jag skojar inte. Vad är det för fel? Är du för rik nu? Du vill inte låta som en säl för sex tusen kronor? Woooow, du måste verkligen vara rik nu, kom igen, sa Tobey och höll pokermarken över Mollys huvud. 

– Låt som en säl nu, insisterade Tobey. 

"Jag kokade"

Molly vägrade. 

– Jag kokade i hela ansiktet. Jag visste att han skulle bli arg, framförallt eftersom han hade dragit in resten av gästerna också, och jag vägrade att spela hans spel. Jag skämdes, men jag var också arg. Efter allt jag gjort för att hjälpa honom så var jag också chockad. Jag var väldigt noga och hjälpte honom, styrde upp turneringar, ändrade hans insatser och gav honom alla detaljer inför ett spel. Han hade vunnit miljontals kronor vid mitt pokerbord, och jag såg till att han alltid hade allt han behövde. Och nu ville han förnedra mig. Han gav mig en iskall blick, kastade spelmarkern på bordet och försökte skratta bort det, men han var förbannad, skriver Molly vidare, skriver Vanity Fair.  

Tobey vid pokerbordet: