Lördag 23 Okt
Stockholm

Därför stoppades Lady Gagas nakenvideo

Lady Gaga och R Kelly i videon som stoppades.
Lady Gaga och R Kelly i videon som stoppades. Foto:

Lady Gagas vågade video stoppades av stjärnan själv.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Pedofilhån och droger – här är 15 bannlysta musikvideos

Eminem, Madonna och M.I.A är bara några av de superstjärnor vars musikvideos har blivit bannlysta. Men vilken video är värst? Och varför? 

Se artisternas bannlysta videos här. 

Videon till Lady Gaga och R. Kellys låt "Do what U want" stoppades – av Gaga själv. Nu avslöjar tidningen Tmz.com anledningen till att det var tänkt att den vågade videon aldrig skulle se dagens ljus.

Barnsexbrott

Den skandalomsusade stjärnfotografen Terry Richardson, som även regisserade videon till Miley Cyrus "Wrecking Ball", stod för videons regi. Dessutom ser vi R. Kelly i videon, och Kelly är tidigare åtalad för barnsexbrott.

När dessutom flera modeller trädde fram och berättade att de hade blivit sexuellt trakasserade av Terry Richardson, så fick Gaga helt enkelt kalla fötter.

Naken Gaga

I den vågade videon, som Tmz.com nu har kommit över, ser vi Lady Gaga ligga i en sjukhussäng. R. Kelly spelar en läkare, som känner på Gaga under lakanet. Gaga stönar, och Kelly svarar att det verkar som att "medicinen har kickat in". Sedan somnar Gaga in och då påbörjas ett party på hennes kropp (?!).

Även Terry Richardson skymtar förbi i videon, där han tar bilder på en naken Gaga som samtidigt smeker sig själv.

 

Kommentera
Kopiera länk
Dela