Shia har nu sökt hjälp på rehab.
1 av 2
Shia har nu sökt hjälp på rehab. - Foto: Stella Pictures / 4CRNS/Javiles/FAMEFLYNET
Enligt en av stjärnans vänner är det alkoholen som är boven i dramat.
2 av 2
Enligt en av stjärnans vänner är det alkoholen som är boven i dramat. - Foto: Stella Pictures / 4CRNS/Javiles/FAMEFLYNET

Efter skandalveckan –nu söker Shia LaBeouf hjälp på rehab

Skådespelaren Shia LaBeouf har haft en riktig mardrömsvecka.


Gjorde konstshow med whiskey, piskor och rosa ukulele

Efter att Shia dök upp på röda mattan med en papperspåse över huvudet så har hans märkliga beteende bara eskalerat. 

Här kan du läsa om skådespelarstjärnans konsthow.   

Det var förra veckan som Shia LaBeoufs utekväll slutade bakom lås och bom. Det var under torsdagskvällen som musikalen Cabaret spelades på Broadway. I publiken fanns skådespelaren Shia LaBeouf, 28. Men stjärnan verkade inte vara där för att njuta av färgsprakande sång och dansnummer. 

Istället sågs Shia trilla runt, svära högljutt och röka inomhus. Polis kallades till platsen och fick föra ut Shia i handfängsel, skrev Nyheter24 då. 

Strippklubb och McDonalds

Kort efter gripandet avslöjades det även att Shia försökt starta ett slagsmål utanför en strippklubb och sedan försökte skådespelarstjärnan även stjäla McDonalds-mat från en hemlös man, som han jagade längs gatorna. 

Rehab i Hollywood

I kölvattnet efter veckans skandaler har Shia nu sökt hjälp på rehabcenter i Hollywood, skriver Huffington Post

Inga droger med i bilden 

Shias märkliga beteende den senaste tiden har fått många att höja ögonbrynen. Det har även spekulerats i huruvida stjärnan använder sig av droger. Något som förnekas av en av Shias vänner. 

– Alkohol och Shia går inte bra ihop. Men han var definitivt inte påverkad av droger, säger en källa till E! Online. 

Enligt E! Online hade Shia druckit minst fyra strawberry margaritas innan han gav sig ut på teatern och ställde till med en scen. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

2 timmar sedan
Det var år 2017 som Nicole Falciani fick ett viktultimatum av underklädesmärket Calzedonia. "Jag fick ett mejl där de skrev att de tycker att jag är för tjock".

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

2 timmar sedan
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

3 timmar sedan
Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.

Många avhopp från Eurovision i Malmö

3 timmar sedan
Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

3 timmar sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.