Därför trodde Nicki att hon var nära döden

- 02/07/2014, 10:01 -
"Lil Wayne och grabbarna gick för långt – hela stället var rökfyllt", säger en källa. På bilden: Lil Wayne och Nicki Minaj.
1 av 2

"Lil Wayne och grabbarna gick för långt – hela stället var rökfyllt", säger en källa. På bilden: Lil Wayne och Nicki Minaj.

Instagram/PLANET PHOTOS / Stella Pictures

Nicki Minaj trodde att hon var nära att dö.
2 av 2

Nicki Minaj trodde att hon var nära att dö.

Stella Pictures / Stella Pictures

Nicki Minaj är en känslig viol.

Det var i söndags som den årliga BET Awards ägde rum, och på scen berättade kvällens vinnare Nicki Minaj om en händelse som hon trodde skulle kosta hennes liv. 

Rädd för skvallertidningarna 

Nicki hävdade att hon ville ringa och larma 112, men att hon inte gjorde det – eftersom hon inte ville att skvallertidningarna skulle få nys om vad som hade hänt. 

Så vad hände egentligen som fick Nicki att fasa så för sitt liv? 

"De gick för långt"

Jo, enligt en källa till Mediatakeout.com så trodde Nicki nämligen att hon råkat ut för en marijuanaöverdos. 

Enligt källan så hängde Nicki i studion med Lil Wayne och flera personer från hans gäng. Lil Wayne och hans kompisar rökte mängder av marijuana – och Nicki själv röker inte alls gräs, men hon brukar tolerera att människor i hennes närhet gör det när hon är i studion.

– Men killarna gick för långt. De rökte och rökte tills hela stället var fullt av marijuanarök, säger källan till Mediatakeout.com. 

Svårt att andas

Nicki ska därefter ha lämnat studion eftersom hon trodde att hon blev utsatt för passiv rökning. När Nicki väl hade kommit hem så fick hon svårt att andas och upplevde hjärtklappning. Till slut gick känslan över och då fick Nicki istället så kallade munchies, skriver Mediatakeout.com.