Portia de Rossi och Ellen DeGeneres har inte haft det enkelt i sitt förhållande den senaste tiden.
1 av 3
Portia de Rossi och Ellen DeGeneres har inte haft det enkelt i sitt förhållande den senaste tiden. - Foto: Photoshot. All rights reserved. / Dennis Van Tine
Här går paret hand i hand i juni, efter att Portia ska ha lämnat rehab.
2 av 3
Här går paret hand i hand i juni, efter att Portia ska ha lämnat rehab. - Foto: FAMEFLYNET PICTURES
Paret är fast beslutna att försöka få sitt förhållande att fungera.
3 av 3
Paret är fast beslutna att försöka få sitt förhållande att fungera. - Foto: Stella Pictures / Andre Michel

Ellen DeGeneres fru Portia de Rossi på rehab

Skådespelerskan Portia de Rossi sökte hjälp på rehab tidigare i år.


Äktenskapet mellan skådespelerskan Portia de Rossi, 41, och tevestjärnan Ellen DeGeneres, 56, har varit stormigt den senaste tiden. Nu avslöjar tidningen In Touch att Portia i maj tvingades söka hjälp på rehab då hon hade tappat kontrollen över sitt drickande. 

"Ellen blev helt förstörd"

– De hamnade i ett hemskt bråk. Portia hade inte varit lycklig på länge och drack mer och mer. Hon isolerade sig själv, och till slut så konfronterade Ellen henne, säger en källa till In Touch, skriver Daily Mail. 

– Portia tappade det helt och skyllde på Ellen. Hon sa att det var Ellens fel att hon drack, eftersom Ellen var kontrollerande. Portia sa även att hon inte älskade Ellen längre. Ellen blev helt förstörd och skrek åt Portia att dra därifrån, fortsätter källan. 

"Fånge i sitt eget hem"

– Portia kände sig som en fånge i sitt egen hem. Hon gick från att dricka lite vin då och då till att slutligen dricka en flaska eller mer om dagen. Sedan tog hon någon tablett. Det gick så långt att hon var helt väck flera kvällar i veckan. De hade fruktansvärda och elaka gräl där de sårade varandra djupt, något de bägge ångrar idag, fortsätter källan. 

Startar om

Portia ska enligt In Touch ha vistats på rehabcentret Passages Malibu i 30 dagar för att behandla sitt missbruk av alkohol och narkotika. Enligt tidningen besökte Ellen sin fru varje helg för att visa sitt stöd. Efter att Portia har lämnat rehab har paret nu försökt reparera sitt förhållande, och i skrivande stund befinner sig paret på semester i Kroatien, skriver Daily Mail vidare. 

Ellen och Portia gifte sig med varandra i augusti år 2008 efter att ha dejtat varandra i fyra år. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.

Så friade Nisse Hallberg till Emelie Uggla: "Kommer inte ihåg någonting"

1 timme sedan
Nisse Hallberg är en svensk komiker och poddprofil. Men hur mycket vet du egentligen om stand up-stjärnan? Nyheter24 reder ut de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Hallberg.

Anders Lundins okända sjukdom: "Jobbigt, skämmande, läskigt"

1 timme sedan
Den folkkära tv-profilen Anders Lundin fångade svenska folkets hjärtan redan på 1980-talet. Nu berättar han om tiden med okända sjukdomen. Tiden kantades av behandling som var både jobbig och skrämmande.