Fredag 22 Okt
Stockholm

Ellen DeGeneres fru Portia de Rossi på rehab

Portia de Rossi och Ellen DeGeneres har inte haft det enkelt i sitt förhållande den senaste tiden.
1 av 3
Portia de Rossi och Ellen DeGeneres har inte haft det enkelt i sitt förhållande den senaste tiden. Foto: Photoshot. All rights reserved. / Dennis Van Tine
Här går paret hand i hand i juni, efter att Portia ska ha lämnat rehab.
2 av 3
Här går paret hand i hand i juni, efter att Portia ska ha lämnat rehab. Foto: FAMEFLYNET PICTURES
Paret är fast beslutna att försöka få sitt förhållande att fungera.
3 av 3
Paret är fast beslutna att försöka få sitt förhållande att fungera. Foto: Stella Pictures / Andre Michel

Skådespelerskan Portia de Rossi sökte hjälp på rehab tidigare i år.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Äktenskapet mellan skådespelerskan Portia de Rossi, 41, och tevestjärnan Ellen DeGeneres, 56, har varit stormigt den senaste tiden. Nu avslöjar tidningen In Touch att Portia i maj tvingades söka hjälp på rehab då hon hade tappat kontrollen över sitt drickande. 

"Ellen blev helt förstörd"

– De hamnade i ett hemskt bråk. Portia hade inte varit lycklig på länge och drack mer och mer. Hon isolerade sig själv, och till slut så konfronterade Ellen henne, säger en källa till In Touch, skriver Daily Mail. 

– Portia tappade det helt och skyllde på Ellen. Hon sa att det var Ellens fel att hon drack, eftersom Ellen var kontrollerande. Portia sa även att hon inte älskade Ellen längre. Ellen blev helt förstörd och skrek åt Portia att dra därifrån, fortsätter källan. 

"Fånge i sitt eget hem"

– Portia kände sig som en fånge i sitt egen hem. Hon gick från att dricka lite vin då och då till att slutligen dricka en flaska eller mer om dagen. Sedan tog hon någon tablett. Det gick så långt att hon var helt väck flera kvällar i veckan. De hade fruktansvärda och elaka gräl där de sårade varandra djupt, något de bägge ångrar idag, fortsätter källan. 

Startar om

Portia ska enligt In Touch ha vistats på rehabcentret Passages Malibu i 30 dagar för att behandla sitt missbruk av alkohol och narkotika. Enligt tidningen besökte Ellen sin fru varje helg för att visa sitt stöd. Efter att Portia har lämnat rehab har paret nu försökt reparera sitt förhållande, och i skrivande stund befinner sig paret på semester i Kroatien, skriver Daily Mail vidare. 

Ellen och Portia gifte sig med varandra i augusti år 2008 efter att ha dejtat varandra i fyra år. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela