Alla ska vi börja någonstans.
Alla ska vi börja någonstans.

Se stjärnornas allra första auditions

Ja, visst har Scarlett Johansson och Megan Fox också varit osäkra nybörjare en gång i tiden.


Se Robert De Niro provspela för första Gudfadern-filmen

Robert De Niros audition blev smått misslyckad, och rollen gick senare till skådespelaren James Caan

Nu lever de ett liv rampljuset, olikt många andras. I ett ständigt släptåg av efterhängsna paparazzis och hängivna fans. Men även Hollywoodstjärnorna har slitit hårt för att komma dit de är i dag.

Här kan du se några av stjärnornas mest minnesvärda auditions:

Hur söt var inte nioåriga Scarlett Johansson? Dessvärre lyckades hon inte kamma hem filmrollen, den gick istället till skådespelarkollegan Kirsten Dunst.

Efter alla skandaler och chockerande upptåg är det svårt att komma ihåg att Miley Cyrus faktiskt började som barnskådis.

Henry Thomas var tio år när han genomförde sin audition för filmen E.T. Och hur imponerad blir man inte? I slutet av klippet hör man Steven Spielberg säga "Ok kid, you got the job".

Vackra Megan Fox gör sin audition för filmen Transformers. Som hon förstås fick.  

För fyra år sedan gjorde One Directions Harry Styles sin audition för musikprogrammet X Factor. Och därefter har det sannerligen hänt grejer.

Att filmskaparna till The Notebook inte kunde motstå Rachel McAdams efter denna audition förstår vi. Som klippt och skuren för rollen.

/
/
/
Senaste nytt

Här bryter Lojsan Wallin och sambon mot lagen: "Väldigt nöjda"

3 timmar sedan

Miljoner till museer – ska utmana kolonialt arv

igår 18:38
Världskulturmuseerna i Sverige har beviljats tio miljoner kronor från Riksbankens Jubileumsfond till ett projekt med syftet att utmana museernas koloniala historia.

Pernilla Wahlgrens flörtiga kommentar om Joachim Lennholm – och kängan till Bauer

igår 15:49
Pernilla Wahlgren var länge tillsammans med polisen Joachim Lennholm, och trots att det var 15 år sedan som paret gick skilda vägar så tycks Pernilla fortfarande ha ett gott öga för exet...

Lasse Holm ställer in vårturné

igår 15:08
Lasse Holm ställer in sin vårturné "Nutida nostalgi – hits från förr till nu", skriver Sundsvalls Tidning. Holm har under hösten synts i TV4:s "Så mycket bättre" och är i sommar aktuell med 20-årsjubilerande "Diggiloo"-turnén.

Shane MacGowan begravs i gamla hemtrakten

igår 14:32
Shane MacGowan ska begravas på fredag i det irländska grevskapet Tipperary, skriver NME. Det var där som den brittiskfödde MacGowan tillbringade sin tidiga barndom innan hans familj flyttade tillbaka till England.

Artister anordnar alternativ musikhjälp

igår 14:10
Guleed, Looptroop Rockers, Syster Sol, Helt Off, Joy Mbatha, Aki och General Knas. Det är några av de artister som deltar i en kampanj kallad Kulturhjälpen, som anordnas till stöd för krigsdrabbade palestinska barn.