Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kristen Stewart flörtar med Demi Moores 27-årige pojkvän

- 04/07/2014, 16:40
Kristen Stewart har svårt att hålla fingrarna i styr...
1 av 3

Kristen Stewart har svårt att hålla fingrarna i styr...

Photoshot. All rights reserved. / Martin Sloan

Demi Moore har det senaste året dejtat en 27-årig musiker.
2 av 3

Demi Moore har det senaste året dejtat en 27-årig musiker.

Stella Pictures / Celebrity Monitor, PacificCoastN

Sean Friday är trummis i bandet Dead Sara.
3 av 3

Sean Friday är trummis i bandet Dead Sara.

Stella Pictures / Greg Tidwell,PacificCoastNews

Demi Moores pojkvän flörtar med Kristen Stewart.

Nästan två år efter att Kristen Stewart, 24, bedrog sin dåvarande pojkvän Robert Pattinson, 28, med den gifta regissören Rupert Sanders, 43, så är Kristen i mitten av ett nytt triangeldrama. 

Det amerikanska magasinet Star Magazine avslöjar nu att Kristen nämligen har en flört med Demi Moores pojkvän Sean Friday, 27. Demi, 51, och Sean, har dejtat varandra sedan i december, men nu kan det vara trubbel i paradiset. 

"Kristen har en crush på honom"

– Demi bjöd hem Kristen för att snacka om några filmprojket. Men Kristen och Sean fick verkligen kontakt. Nu har Kristen en crush på honom, säger en källa till tidningen. 

Bytte nummer

Kristen och Sean har bytt nummer med varandra och skickar meddelanden till varandra – framför Demi. Kristens vänner försöker nu övertala Kristen att sluta flörta med Sean. 

– Hon är galen om hon bränner bron med Demi. Hon kämpar fortfarande för att komma över sin affär med Rupert, och att göra samma misstag igen skulle vara karriärsjälvmord, avslutar källan för Star, via Celebitchy.