Tisdag 21 Sep
Stockholm

Justin Bieber gav bort sitt pris till cancersjuk 10-årig flicka

Justin Bieber tillsammans med 10-åriga Grace Kesablak som fick stjärnans pris.
1 av 4
Justin Bieber tillsammans med 10-åriga Grace Kesablak som fick stjärnans pris. Foto: Justin Bieber Instagram
Justin Bieber och Grace Kesablak intervjuas av Hollywoodlife.com.
2 av 4
Justin Bieber och Grace Kesablak intervjuas av Hollywoodlife.com. Foto: Faksimil Hollywoodlife.com
Grace Kesablak fick en rejäl överraskning!
3 av 4
Grace Kesablak fick en rejäl överraskning!. Foto: Faksimil Hollywoodlife.com
Tidigare i veckan skickade Bieber även en grattis-hälsning via Instagram till Danny som fyllde 6 år.
4 av 4
Tidigare i veckan skickade Bieber även en grattis-hälsning via Instagram till Danny som fyllde 6 år. Foto: Justin Bieber Instagram

Justin Bieber gav bort sitt pris till cancersjuk 10-årig flicka .

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I söndags ägde galan Young Hollywood Awards rum i Los Angeles, och popstjärnan Justin Bieber, 20, tilldelades priset som årets mest generösa när det kommer till välgörenhet. Justin har uppfyllt över 200 önskningar från sjuka barn genom organisationen Make-A-Wish, och när han gick upp på scen för att ta emot sitt pris så bjöd han även upp den 10-åriga flickan Grace Kesablak som lider av cancer. Och istället för att behålla sitt pris själv så gav Bieber bort det till Grace. 

"Ett tårfyllt och känslosamt ögonblick"

Tidningen Hollywoodlife.com var på plats i publiken och beskriver det som ett tårfyllt och känslosamt ögonblick. Bieber gav Grace en stor puss och kram innan de lämnande scenen, och Hollywoodlife.com skriver vidare att Grace såg så lycklig ut när hon gick bredvid Bieber och hela publiken applåderade. 

Senare under kvällen publicerade Bieber även en bild på sig själv och Grace på Instagram med bildtexten "Det här är vad jag lever för".

Biebers överraskning till 6-årig pojke 

Tidigare i veckan skickade Justin även en födelsedagshälsning till den 6-årige pojken Danny Nickerson från Massachusetts som lider av en obotlig hjärntumör. Allt Danny ville ha när han fyllde sex år var födelsedagskort från människor från hela världen. Danny blev nog rejält överraskad när Bieber på sin Instagram la upp en bild på Danny, med en fin hälsning. 

– Grattis på födelsedagen Danny! Med mycket kärlek, Justin Bieber, skrev Bieber och tillade #happybirthdaydanny stay strong.

Se en intervju med Bieber och Grace här:

Kommentera
Kopiera länk
Dela