Beyoncé sågs på en lägenhetsvisning i New York. Ska Jay-Z och Beyoncé flytta isär?
1 av 2
Beyoncé sågs på en lägenhetsvisning i New York. Ska Jay-Z och Beyoncé flytta isär? - Foto: Stella Pictures / Palace Lee, PacificCoastNews
Paret under lyckligare tider.
2 av 2
Paret under lyckligare tider. - Foto: b / A.Monterott

Flyttar Bey och Jay isär? Nu köper Beyoncé egen lägenhet

Beyoncé är på lägenhetsjakt i New York.


För bara några dagar sedan rapporterades det att stjärnparet Beyoncé, 32, och Jay-Z, 44, äktenskap närmar sig ruinens rand. Trots att paret befinner sig på en gemensam turné så pratar de knappt med varandra, hette det då. 

Flyttar till mindre

Och nu späs ryktena om skilsmässa på ännu mer. Tidningen New York Post avslöjar nämligen att Beyoncé nyligen sågs på en lägenhetsvisning i Chelsea. Lägenheten är hälften så stor som parets nuvarande lyxlägenhet i Tribeca, och har en prislapp på mer än 143 miljoner kronor.

– Hon var väldigt tystlåten, nästan som att hon var där i smyg, säger en källa till tidningen och tillägger: 

– Jag kan med största säkerhet säga att Jay-Z inte kommer flytta till en mindre lägenhet. Det verkar helt klart att lägenheten är till för Beyoncé och hennes dotter, säger källan vidare. 

Ingen present 

Inte heller lär lägenheten vara en gåva till någon släkting, tror källan. 

Enligt flera källor till New York Post är det inte längre en fråga om att paret ska göra slut – utan när separationen ägde rum.

När tidningen New York Post nådde Beyoncés pressrepresentant så slängde denna luren i örat på journalisten (!). En representant för Jay-Z låter hälsa att hon inte vet något om att varken Jay-Z eller Beyoncé är ute efter en ny lägenhet.  

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!