Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kliade i handflatan när han ville ha sex – nya pedofilrykten kring Michael Jackson

- 06/08/2014, 21:36 -
Michael Jackson anklagas på nytt.

Michael Jackson anklagas på nytt.

Ap

Nya pedofiluppgifter skakar Jackson-familjen.

HOLLYWOOD. Det rör sig om James Safechuck, 36, som anklagar Michael Jackson för sexuella övergrepp som ska ha skett när Safechuck reste runt med Jackson under hans Bad-turné 1988, skriver TMZ.

Enligt handlingar som har lämnats in till domstolen ska Jackson bland annat ha använt speciella kodord för att signalera att han ville ha sex.

Kliat handflatan

Jackson ska ha refererat till sin sperma som "anksmör" och ska kliat Safechucks handflata med ett finger för att tala om att han ville ha sex.

Safechuck säger också att Jackson ska ha velat ha ett förhållande med honom och vid ett tillfälle nämnt ett hemligt bröllop.

Men det är inte det enda. 36-åringen påstår att Jackson också hade ett hemligt rum där de brukade sitta, dricka sött vin och titta på barnporr.

Svartsjuk på sångerska

I handlingarna går det också att läsa att Safechuck vid ett tillfälle ifrågasatte sin egen sexualitet eftersom han var småförälskad i sångerskan Sheryl Crow – som vid det tillfället var bakgrundssångerska till Jackson.

När Jackson fick reda på det blev han svartsjuk och visade då upp osmickrande bilder på sångerskan då hon var utan makeup.

Howard Weitzman, advokat för MJ Estate, menar att hela rättegången borde läggas ner eftersom handlingarna inkom mer än 20 år efter att händelserna ska ha skett, skriver TMZ.