Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hon mordhotas efter skämt om Blue Ivy

- 28/08/2014, 11:23
Blue Ivy med pappa Jay-Z och Beyoncé.
1 av 6

Blue Ivy med pappa Jay-Z och Beyoncé.

Planet Photos / Planet Photos

Gruppkram!
2 av 6

Gruppkram!

Chris Pizzello

Blue Ivy tog världen med storm.
3 av 6

Blue Ivy tog världen med storm.

Chris Pizzello

Hela familjen på scen.
4 av 6

Hela familjen på scen.

Chris Pizzello

Karrueche Tran har gått ut med en offentlig ursäkt.
5 av 6

Karrueche Tran har gått ut med en offentlig ursäkt.

Stella Pictures / Brett Kaffee/Thibault Monnier, PacificCoastNews

Karrueche Tran.
6 av 6

Karrueche Tran.

Stella Pictures / KM/FAMEFLYNET PICTURES

Skämtet om Blue Ivys yviga frisyr gick inte hem.

Chris Browns flickvän Karrueche Tran, 26, är ny programledare för programmet "106 & Park" på BET Networks. I måndags var programmets stora snackis självklart VMA-galan, där bland annat Beyoncé uppträdde. 

I publiken på galan fanns både Beyoncés stora kärlek Jay-Z och parets dotter, lilla Blue Ivy, 2. 

Blue, som var klädd i en silvrig klänning, sågs dansa glatt till sin mammas färgsprakande show under låten "Flawless". Men alla verkade inte tycka att Blue var lika gullig. 

Hånade Blue Ivys frisyr 

När Karrueche Tran kommenterade VMA-galan i "106 & Park" så bjöd hon på en lista med titeln "sex saker som Blue Ivy tänkte på under VMA-galan". 

– Jag vaknade verkligen så här för mina föräldrar har aldrig kammat mitt hår, sa Karrueche och skrattade "Förlåt, Blue! Jag älskar dig!". 

Ber om ursäkt 

Men skämtet om Blue Ivys frisyr gick inte riktigt hem i stugorna. Beyoncés minst sagt lojala fanskara the Beyhive gick till hård attack mot Karrueche, och Karrueche har även fått flera mordhot. 

Karrueche har nu gått ut med en offentlig ursäkt, och Stephen G. Hill, som är ansvarig för musikprogrammen på BET Networks, har även han gått ut med en ursäkt samtidigt som han passar på att ta Karrueche i försvar, då hon läste upp skämtet från en prompter. 

– Snälla hata inte Karrueche, det var INTE hennes fel. Vi ber även om ursäkt för att ha satt henne i den här situationen, skriver Hill i en ursäkt, uppger Billboard.  

Blue Ivy dansar loss till "Flawless"