Wiz Khalifa och Amber Rose på röda mattan tillsammans den 24 augusti 2014.
1 av 4
Wiz Khalifa och Amber Rose på röda mattan tillsammans den 24 augusti 2014. - Foto: Stella Pictures / KM/FAMEFLYNET PICTURES
Paret har bråkat mycket den senaste tiden.
2 av 4
Paret har bråkat mycket den senaste tiden. - Foto: Stella Pictures / FPA/FAMEFLYNET PICTURES
Amber Rose ansöker nu om ensam vårdnad över parets son Sebastian.
3 av 4
Amber Rose ansöker nu om ensam vårdnad över parets son Sebastian. - Foto: Stella Pictures / FAMEFLYNET PICTURES
Amber Rose och Wiz Khalifa med sonen Sebastian.
4 av 4
Amber Rose och Wiz Khalifa med sonen Sebastian. - Foto: FameFlynet / MOE/FAMEFLYNET PICTURES

Amber Rose hittade Wiz Khalifa med en annan kvinna

Amber Rose och Wiz Khalifa går skilda vägar – och det ser ut att bli en komplicerad skilsmässa.


I mitten av augusti skrev Nyheter24 om hur äktenskapet mellan modellen Amber Rose, 30, och rapstjärnan Wiz Khalifa, 26, sjöng på sista versen. Under Khalifas turné hade stjärnan nämligen börjat träffa en rad olika groupies – och enligt en källa till Mediatakeout.com så var Khalifa redo att vara singel igen. 

7,2 miljoner kronor efter skilsmässan 

Och mycket riktigt. För knappt en vecka sedan ansökte Rose om skilsmässa . Nu avslöjar tidningen Tmz.com att Amber kommer att få 7,2 miljoner kronor efter skilsmässan. Paret, som hann vara gifta i ett år, har även sonen Sebastian Taylor Thomaz som föddes i februari 2013. 

Amber har nu sökt ensam vårdnad om sonen – men Wiz tänker inte ge sig så lätt. Enligt Tmz.com så har Wiz anlitat juristen Laura Wasser för att ansöka om delad vårdnad. 

Höll fasaden uppe 

Fram till att Amber ansökte om skilsmässan så höll paret fasaden uppe. Amber fanns vid Khalifas sida på MTV Video Awards-galan den 24 augusti, och i början av september hyllade hon sin man på Instagram med en video.  

Men allt var bara ett spel för gallerierna. Enligt Tmz.com så har paret bråkat med varandra i flera månader. Wiz ska ha flyttat ut från parets gemensamma hem för ett par veckor sedan, men ändå kom skilsmässan som en chock för Wiz. 

Läste om skilsmässan online

– Han fick skilsmässoansökan efter att nyheterna redan hade nått omvärlden. Han blev helt vilseförd, säger en källa till Hollywoodlife.com.  

Hittade Wiz med en annan kvinna 

Dagen innan Amber lämnade in skilsmässoansökan så hälsade hon på i Wiz nya hem – och fick sig en chock. Vid 14.00 på eftermiddagen hittade Amber nämligen Wiz tillsammans med en annan kvinna. 

Wiz har konsekvent förnekat att han skulle ha varit otrogen mot Amber.

– Jag vill helt enkelt inte vara gift med henne längre, ska Wiz ha sagt till sina vänner, skriver Tmz.com.  

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!