Kendall Jenner är i Paris för att gå visningar för de stora modehusen.
1 av 3
Kendall Jenner är i Paris för att gå visningar för de stora modehusen. - Foto: Stella Pictures / CYRIL MOREAU / BESTIMAGE
Även Selena Gomez är i Paris.
2 av 3
Även Selena Gomez är i Paris. - Foto: Planet Photos / PLANET PHOTOS
Selena Gomez litar fullt ut på Justin Bieber.
3 av 3
Selena Gomez litar fullt ut på Justin Bieber. - Foto: Stella Pictures / Vantagenews

Bieber och Kendall på dejt i Paris – så känner Selena Gomez

Justin Bieber gick på romantisk restaurang tillsammans med Kendall Jenner i Paris.


Inga fler modeller och one night stands

Nu lovar Justin Bieber att vara trogen mot Selena Gomez. 

Läs mer här.  

Se Bieber och Kendalls middagsmys här

Sajten Tmz.com har en video från Bieber och Kendalls middag. 

Se den här.  

Justin Bieber, 20, och hans kärlek Selena Gomez, 22, åkte till Paris tillsammans för att bland annat gå på modeveckan. Men Justin hade även något annat i kikaren – nämligen en romantisk middag med Kendall Jenner, 18. 

Middag för två

Under gårdagen sågs Kendall och Justin äta en middag tillsammans på restaurangen Ferdi i Paris. Selena och Kendall skyr numera varandra som pesten efter ett bråk på Coachellafestivalen i somras. Och Selena kämpar hårt för att inte vara svartsjuk på Justins tête-à-tête.

"Hon försöker verkligen" 

– Hon försöker verkligen att inte vara svartsjuk. Hon ger Justin utrymme att hänga med vem han vill – inklusive Kendall. Selena vill visa att hon kan vara mogen. Justin har behandlat henne så bra och hon vill visa honom att det har förändrat saker. Hon gjorde valet att lita på honom igen och det betyder att han ska kunna hänga med vem han vill, säger en källa till Hollywoodlife.com.  

Hängde med Miranda Kerr

Selena måste verkligen ha starka nerver. För utöver att hon har kommit att acceptera Justins vänskap med Kendall, så fick hon dessutom posera tillsammans med supermodellen Miranda Kerr. Något som förmodligen kändes som ett riktigt WTF-moment. 

Slagsmål

Det var nämligen i slutet av juli som Justin Bieber och Miranda Kerrs ex-make Orlando Bloom hamnade i en fight på en restaurang i Ibiza. 

Upprinnelsen till bråket var förmodligen ett svartsjukedrama. I fjol ryktades det att Biebers flört med Blooms dåvarande hustru Miranda Kerr var det som slutligen orsakade Kerrs och Blooms skilsmässa. Orlando gav senare igen genom att ha en het helkväll med Biebers ex-flickvän Selena Gomez. 

Biebers ljuva hämnd 

Kanske fick Bieber sista ordet. Några timmar efter bråket så publicerade Bieber en bild på Instagram på just Miranda Kerr – men kort därefter raderade Bieber bilden. 

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!