Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Så här ser sexscenerna ut – egentligen

- 06/10/2014, 20:57 -
Så kan det vara.
1 av 3

Så kan det vara.

Faksimil Youtube

Film är INTE verkligheten.
2 av 3

Film är INTE verkligheten.

Faksimil Youtube

Inte alls faktiskt.
3 av 3

Inte alls faktiskt.

Faksimil Youtube

Trots stora namn såsom Jessica Alba och Normas Reedus i samma film betyder det inte att allt är glitter och glamour. Så här ser det ut bakom kamerorna.

Föreställ dig själv med din partner i sängkammaren. Föreställ dig sedan ett dussin okända människor med filmkameror som ska filma hela akten. Att spela in sexscener är inte så intimt och sensuellt som det ser ut på film. Tvärtom. 

Stel stämning

Under inspelningen av "Stretch" hör man hur regissören Joe Carnahan, hurrar och berättar för skådespelarna Brooklyn Decker och Patrick Wilson hur de ska gå tillväga. Stämningen är minst sagt... stel.

Tidigare så har skådespelerskan Jennifer Aniston berättat att hon velade testa någonting nytt när hon spelade in "The good girl" och att hennes dåvarande make Brad Pitt var väldigt stöttande i det hela. Han var mer orolig för hennes motspelare Jake Gyllenhall.

Bildkälla

Zac Efron däremot erkände att han sedan en lång tid haft en crush på sin motspelare Heather Graham när de spelade in sexscenen i filmen "At any price".

Bildkälla

Stretch har premiär den 7 oktober på iTunes och Amazon.