Måndag 6 Dec
Stockholm

Jennifer Lawrence bryter tystnaden om de stulna nakenbilderna

Jennifer Lawrence berättar om sina känslor kring de stulna bilderna.
Jennifer Lawrence berättar om sina känslor kring de stulna bilderna. Foto: Stella Pictures / OLIVIER BORDE / BESTIMAGE

För första gången någonsin så berättar Jennifer Lawrence om sina tankar och känslor efter att ha fallit offer för en hackare som spridit hennes nakenbilder.

Kommentera (2)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Flera hundra kvinnliga kändisar blev i augusti hackade och bestulna på sina privata nakenbilder. Bilderna spreds snabbt, och en av de kvinnor som föll offer för hackarna var skådespelerskan Jennifer Lawrence, 24. 

Nu bryter hon för första gången tystnaden efter händelsen. I en exklusiv intervju med Vanity Fairs redaktör Sam Kashner så berättar Lawrence om sina tankar och känslor kring det hon har blivit utsatt för.

"Helt fruktansvärt"  

– Bara för att jag är en offentlig person, bara för att jag är en skådis, så betyder det inte att jag har bett om det här. Det betyder inte att det kommer med jobbet. Det är min kropp, och det borde vara mitt val. Och det faktum att det inte är mitt val är helt fruktansvärt. Jag kan inte förstå att vi lever i en sån här värld, säger Lawrence och fortsätter: 

"Det är ett sexuellt övergrepp"

– Det är ingen skandal. Det är ett sexbrott. Det är ett sexuellt övergrepp. Det är vidrigt. Lagarna måste ändras, och vi måste ändras. Det är därför de här hemsidorna är ansvariga. Bara det faktum att någon kan bli utnyttjad sexuellt och att den första tanken som slår någon är att tjäna pengar på det. Det är så bortom mig. Jag kan inte förstå hur man kan vara så avskuren från mänskligheten. Jag kan inte förstå hur man kan vara så tanklös, omdömeslös och tom inuti, säger Lawrence till Vanity Fair. 

Kommentera (2)
Kopiera länk
Dela