Jennifer Lawrence berättar om sina känslor kring de stulna bilderna.
Jennifer Lawrence berättar om sina känslor kring de stulna bilderna. - Foto: Stella Pictures / OLIVIER BORDE / BESTIMAGE

Jennifer Lawrence bryter tystnaden om de stulna nakenbilderna

För första gången någonsin så berättar Jennifer Lawrence om sina tankar och känslor efter att ha fallit offer för en hackare som spridit hennes nakenbilder.


Flera hundra kvinnliga kändisar blev i augusti hackade och bestulna på sina privata nakenbilder. Bilderna spreds snabbt, och en av de kvinnor som föll offer för hackarna var skådespelerskan Jennifer Lawrence, 24. 

Nu bryter hon för första gången tystnaden efter händelsen. I en exklusiv intervju med Vanity Fairs redaktör Sam Kashner så berättar Lawrence om sina tankar och känslor kring det hon har blivit utsatt för.

"Helt fruktansvärt"  

– Bara för att jag är en offentlig person, bara för att jag är en skådis, så betyder det inte att jag har bett om det här. Det betyder inte att det kommer med jobbet. Det är min kropp, och det borde vara mitt val. Och det faktum att det inte är mitt val är helt fruktansvärt. Jag kan inte förstå att vi lever i en sån här värld, säger Lawrence och fortsätter: 

"Det är ett sexuellt övergrepp"

– Det är ingen skandal. Det är ett sexbrott. Det är ett sexuellt övergrepp. Det är vidrigt. Lagarna måste ändras, och vi måste ändras. Det är därför de här hemsidorna är ansvariga. Bara det faktum att någon kan bli utnyttjad sexuellt och att den första tanken som slår någon är att tjäna pengar på det. Det är så bortom mig. Jag kan inte förstå hur man kan vara så avskuren från mänskligheten. Jag kan inte förstå hur man kan vara så tanklös, omdömeslös och tom inuti, säger Lawrence till Vanity Fair. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför ljög Kerstin om sin ålder i Hotell romantik: "Det var synd"

1 timme sedan

Ny musik: ordfattig, arg och självcentrerad

1 timme sedan
Dagens låttexter är mer repetitiva och innehåller färre ord än förr. Dessutom är innehållet argare, visar en genomgång av 40 års musik.

Sofia Geites pik till Steffo Törnquist – beteendet i Nyhetsmorgon: “Värdelös”

2 timmar sedan
Sofia Geite och Steffo Törnquist sänder ofta TV4:s “Nyhetsmorgon” tillsammans. Men ibland går inte allt som planerat…

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

2 timmar sedan
Den amerikanske skådespelaren Louis Gossett Jr är död.

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

idag 11:22
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

idag 11:04
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.