Stockholm

SATC-stjärnan: "Carrie var en h*ra oc Mr. Big ett vrak"

Carrie Bradshaw och Mr. Big.
1 av 2
Carrie Bradshaw och Mr. Big. Foto: Planet Photos / Planet Photos
Sarah Jessica Parker som Carrie och Chris Noth som Mr Big.
2 av 2
Sarah Jessica Parker som Carrie och Chris Noth som Mr Big. Foto: Stella Pictures / Planet Photos

I "Sex and the City" spelade Chris Noth karaktären Mr. Big. Nu ger han sin syn på Carrie och Mr. Bigs relation.


Läs mer

"Sex and the City"-skådespelaren Chris Noth, 59, som i den populära serien spelade Carrie Bradshaws stora kärlek Mr. Big, blev nyligen intervjuad av en australisk nyhetstidning. Noth passade på att ge en djup analys av både sin karaktär och av Carrie. 

– Folk anklagar mig för att alltid spela mäktiga män. Men det är skadade män. Big var mäktig för att han hade en massa pengar och verkade ha övertaget i relationen, men känslomässigt var han ett vrak. Eller nej, han var vad han var. En av de saker jag säger till folk är att de inte ska låtsats att han var något han inte var. Det var Carrie som försökte låtsats att han var något han inte var. Han var alltid ärlig om sig själv. Han var aldrig otrogen mot henne. Deras förhållande funkade helt enkelt inte. Han gifte sig när hon drog och...hur många pojkvänner hade hon? Hon var en sån hora!, skrattar Noth i intervjun och fortsätter: 

– Det är en missuppfattning att Carrie föll offer för honom. Så var inte fallet. Hon var en stark, smart kvinna, avslutar Noth för News.com.au. 

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.