Carrie Bradshaw och Mr. Big.
1 av 2
Carrie Bradshaw och Mr. Big. - Foto: Planet Photos / Planet Photos
Sarah Jessica Parker som Carrie och Chris Noth som Mr Big.
2 av 2
Sarah Jessica Parker som Carrie och Chris Noth som Mr Big. - Foto: Stella Pictures / Planet Photos

SATC-stjärnan: "Carrie var en h*ra oc Mr. Big ett vrak"

I "Sex and the City" spelade Chris Noth karaktären Mr. Big. Nu ger han sin syn på Carrie och Mr. Bigs relation.


"Sex and the City"-skådespelaren Chris Noth, 59, som i den populära serien spelade Carrie Bradshaws stora kärlek Mr. Big, blev nyligen intervjuad av en australisk nyhetstidning. Noth passade på att ge en djup analys av både sin karaktär och av Carrie. 

– Folk anklagar mig för att alltid spela mäktiga män. Men det är skadade män. Big var mäktig för att han hade en massa pengar och verkade ha övertaget i relationen, men känslomässigt var han ett vrak. Eller nej, han var vad han var. En av de saker jag säger till folk är att de inte ska låtsats att han var något han inte var. Det var Carrie som försökte låtsats att han var något han inte var. Han var alltid ärlig om sig själv. Han var aldrig otrogen mot henne. Deras förhållande funkade helt enkelt inte. Han gifte sig när hon drog och...hur många pojkvänner hade hon? Hon var en sån hora!, skrattar Noth i intervjun och fortsätter: 

– Det är en missuppfattning att Carrie föll offer för honom. Så var inte fallet. Hon var en stark, smart kvinna, avslutar Noth för News.com.au. 

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Allman Brothers-grundare död

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

1 timme sedan
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

2 timmar sedan
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

2 timmar sedan
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

3 timmar sedan
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

3 timmar sedan
Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?