June Shannon myser i sängen med den 53-åriga tidigare straffade pedofilen.
1 av 4
June Shannon myser i sängen med den 53-åriga tidigare straffade pedofilen. - Foto: Tmz.com
June Shannon och Honey Boo Boos pappa Mike “Sugar Bear” Thompson bestämde sig för att gå skilda vägar tidigare i år.
2 av 4
June Shannon och Honey Boo Boos pappa Mike “Sugar Bear” Thompson bestämde sig för att gå skilda vägar tidigare i år. - Foto: Fame Flynet USA
Nu stoppar TLC den populära showen.
3 av 4
Nu stoppar TLC den populära showen. - Foto: Stella Pictures / Nancy Kaszerman
:-(
4 av 4
:-( - Foto: Stella Pictures / Thibault Monnier, PacificCoastNews

Pedofilen förgrep sig på Honey Boo Boos storasyster – nu dejtar han hennes mamma

Honey Boo Boos mamma dejtar dömd pedofil. Nu framkommer nya uppgifter: sexförbrytaren förgrep sig på Honey Boo Boos storasyster.


I fredags skrev Nyheter24 om hur den populära TV-showen "Here comes Honey Boo Boo" stoppas av kanalen TLC. Anledningen är att Honey Boo Boos mamma June Shannon, 34, dejtar den dömda pedofilen Mark McDaniel, 53. 

McDaniel släpptes från fängelse tidigare i år efter att ha avtjänat ett 10-årigt fängelsestraff efter att ha tvingat en 8-åring till oralsex. 

Förgrep sig på Honey Boo Boos storasyster

Nu framkommer det nya uppgifter i den sjuka skandalen. June och Mark ska ha dejtat varandra i ett par månader, men långt innan det var de ett par – och då förgrep sig Mark på Junes dotter Anna Shannon Cardwell som nu är 20 år gammal. 

Försökte våldta 8-åring

Anna har själv gett sajten Radaronline.com tillåtelse att skriva om sexövergreppen som Mark utsatte henne för. Vid flera upprepade tillfällen mellan oktober 2002 till mars 2003, då Anna bara var åtta år gammal, så ska Mark ha förgripit sig på henne. Bland annat försökte han våldta henne analt och tvinga henne till oralsex, skriver Radaronline.com. 

Mark anmäldes, men fallet lades ner. 

"Vår relation är över"

Kort därefter anmäldes Mark för sexövergrepp i ett annat fall, och den gången dömdes han till 10 års fängelse. 

För Radaronline.com berättar Anna att hon är sårad över att hennes mamma har valt att återuppta relationen med den man som förgrep sig på henne. 

– Min och min mammas relation är över, säger Anna till Radaronline.com.

Trots att June förnekar att hon dejtar Mark så har tidningen Tmz.com flera bilder på June tillsammans med Mark. På en bild, tagen den 9 september i år, ses Mark vidröra Junes 9-åriga dotter Honey Boo Boo. 

/
/
/
/
Senaste nytt

Amelia Adamos stora sorg – sambon Lucio är död: "Kärleksbombade honom till sista andetaget"

1 timme sedan

Lasse Holm får medalj – och Stockholmsmusikal

2 timmar sedan
Musikalen med Lasse Holms schlagerhits har gjort succé i Malmö. I höst kommer ”De' e' det här vi kallar kärlek” till Stockholm och Göta Lejon.

Isa Östling föddes som man – hånas av svenska poddprofilen

3 timmar sedan
Isa Östling är en av Sveriges största TikTok-stjärnor med närmare en halv miljon följare. I en ny video ger hon nu svar på tal till en manlig poddprofil som uttryckt sig förnedrande mot henne.

Smygfilmat klipp sprids på Erika Persson och Zara Larssons pojkvän

3 timmar sedan
Det var under lördagen som Gunilla Persson uppträdde i Melodifestivalens tredje deltävling. Efteråt firades hennes kvalplats med pompa och ståt

Tittarnas oro efter klippet på Jenny Strömstedt och Mauri Hermundsson: "Säg nej"

idag 15:42
Mauri Hermundsson gästade Nyhetsmorgon i TV4 för att bli intervjuad av Jenny Strömstedt. Men intervjun gick inte som tänkt. – En hopplös gäst, säger Jenny Strömstedt i direktsändningen.

Sökte du nyss på "David Sundin längd"? Här är svaret!

idag 15:22
Sökte du precis på "David Sundin längd"? Då är du inte ensam. Så, hur lång är programledaren egentligen? Här hittar du svaret!