De svenska tvillingarna opererar om sig till likadana dockor

De 25-åriga tvillingarna Sara och Emma från Västervik har inlett sin plastikresa. Målet är att se ut som dockor.


Sara på Instagram

Här kan du följa Sara Koponen på Instagram.  

Sara och Emma Koponen från Västervik är identiska tvillingar. De två 25-åriga tjejerna har lagt cirka 10 000 kronor på att operera om sig till dockor. 

"Vi är besatta av kirurgi"

Sara och Emma har genomgått flera bröstoperationer – som har tagit dem från en A-kupa till en E-kupa. De har även förstorat läpparna med fillers. Dessutom spenderar de mycket tid på gymmet för att upprätthålla sin look.

– Vi är besatta av kirurgi och att se perfekta ut, säger Sara och Emma till brittiska Mirror.

De äter även exakt lika mycket mat och på precis samma tid – allt för att de alltid ska vara synkade och inte gå upp i vikt.

Kallats för "horor"

Men alla är inte förtjusta i tvillingarnas look. Deras pappa är inte alls stolt. Emma förklarar att han hatar deras stora bröst och tatueringar. De har även fått utstå elaka kommentarer. 

– Vissa tjejer har kallat oss för "horor" rätt upp i ansiktet – men jag tror att de bara är avundsjuka för all uppmärksamhet vi får, berättar tvillingarna 

Delar mobil och garderob

År 2011 flyttade systrarna till Spanien, och där lever de än idag. Förutom att de bor tillsammans så delar de även mobil och garderob med varandra. 

– Vi försöker alltid att vara likadana. Vi går på samma diet, vi tränar ihop, har samma vänner och går på samma ställen tillsammans. Vi gör allt ihop, säger Emma till Mirror. 

Fler operationer i framtiden

Emma och Sara är långt ifrån färdiga med sin transformation. 

– Vi har flera planer för framtida plastikoperationer – vårat mål är att se lika onaturliga ut som en docka när vi är klara, säger Sara till Mirror. 

Se Sara och Emma i bildspelet ovan – klicka på pilarna.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

1 timme sedan

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.

Robinson 2024: Zayera berättar sanningen om sitt hår

igår 18:52
Zayera Khan är en av Robinson 2024:s färgstarkaste profiler. Och det finns en rad saker som tittarna är nyfikna på när det kommer till henne, bland annat hennes hår.