"Honey Boo Boo och pedofilen sov i samma säng"

Honey Boo Boos mamma June Shannon dejtar en dömd pedofil – och June låter pedofilen vara i samma säng som Honey Boo Boo.


Pedofilen förgrep sig på Honey Boo Boos storasyster

Honey Boo Boos mamma dejtar dömd pedofil. Nu framkommer nya uppgifter: sexförbrytaren förgrep sig på Honey Boo Boos storasyster.

Läs mer här.  

Showen stoppas

Den populära showen "Here comes Honey Boo Boo" har stoppats efter pedofilskandalen. 

Läs mer här.  

Är Honey Boo Boos mamma June Shannon kändisvärldens sämsta mamma? Det verkar onekligen så. Inte nog med att June nu dejtar en dömd pedofil som dessutom har förgripit sig på Junes egna dotter. Nu avslöjar dessutom Honey Boo Boos farbror Lee "Uncle Poodle" Thompson att han såg Honey Boo Boo ligga i samma säng som mammans pojkvän, den dömda pedofilen Mark McDaniel

Var på gruppresa 

Det var under en gruppresa till North Carolina som Lee Thompson och hans fästmö delade hotellrum med mamma June, Mark McDaniel och Honey Boo Boo. 

Den 9-åriga Honey Boo Boo – eller Alana Thompson som hon egentligen heter – sov för det mesta på golvet. Men en morgon fick sig Lee Thompson en chok. 

"Gosade med varandra"

– När jag vaknade på morgonen så låg Alana inklämd mellan June och Mark. Det såg ut som att de gosade med varandra, säger Lee Thompson till National Enquirer, via Radaronline.com. 

– Jag fattar inte hur June tänker. Först förgriper sig Mark på hennes dotter Anna, och jag skulle inte bli förvånad om han nu är ute efter Alana. Som mamma är det hennes uppgift att skydda sina döttrar. Hon gjorde det inte med Anna, och nu försätter hon Alana i fara, säger Lee Thompson vidare. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!