Stockholm

Popstjärnan sålde sin syster på ebay (!)

James Blunt tog till en desperat åtgärd.
1 av 2
James Blunt tog till en desperat åtgärd. Foto: PONTUS LUNDAHL / TT
Han sålde sin syster på ebay.
2 av 2
Han sålde sin syster på ebay. Foto: Jeff Christensen

Popstjärnan James Blunt sålde sin syster på ebay. Men det slutade lyckligt.


Läs mer

Att kränga en soffa eller en gammal vinterjacka på auktionssajter är fullständigt normalt. Att sälja sin syster på ebay är desto märkligare. Det sistnämnda har den brittiska popstjärnan James Blunt, 40, gjort sig skyldig till.

Ryktet om Blunts syster började spridas på Reddit, och när tidningen Guardian intervjuade Blunt passade de på att fråga "You're beautiful"-sångaren hur det egentligen gick till. 

"Jag var beroende"

– Jag var beroende av ebay innan jag slog igenom. Jag ville ge mig ut på turné, så jag sålde allt jag ägde på ebay. All skit sålde jag. Jag kom hem till en otroligt tom lägenhet. Till slut fanns det inget kvar att sälja – förutom min syster, berättar Blunt i intervjun.

– Hon skulle åka på en begravning i Irland och flygplanen strejkade och det var inte säsong för färjor. Så jag skrev följande på ebay "En ogift kvinna som behöver bli räddad söker en vit riddare som kan ta henne till en begravning på lördag. Vad kan ni göra?".

Gifte sig

Budgivningen inleddes, och mannen som vann auktionen ägde en helikopter. Men hur kallt det än verkar att sälja sin syster till högstbjudande så slutade det hela lyckligt, skriver Buzzfeed. 

Blunts syster och helikoptermannen gifte sig nämligen och idag har paret två barn tillsammans. Barnen är döpta efter olika helikoptermodeller. 

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.