Fredag 7 Maj
Stockholm

Instagrams värsta playboy greps – skulle tillverka bomb

Dan Bilzerian greps i tisdags.
1 av 2
Dan Bilzerian greps i tisdags. Foto:
Dan Bilzerian festar med Miley Cyrus och Wiz Khalifa.
2 av 2
Dan Bilzerian festar med Miley Cyrus och Wiz Khalifa. Foto:

Dan Bilzerian fick börja veckan i häktet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
"Det var en gång en sexistisk man"

Leone Milton: Dan är uppenbarligen en sjuk man, men något som också är sjukt är att 5,6 miljoner människor stöttar honom i det han gör. För när ska människor inse att de – genom att följa någon på Instagram – stöttar den personen och personens livsstil/varumärke/arbete?

Läs mer på debatt här. 

Tidigare i veckan skrev Nyheter24 om hur pokerspelaren, Instagramkändisen och multimiljonären Dan Bilzerian, 34, var ute och festade på en nattklubb. Under kvällen knuffade Dan ner en kvinna och sparkade henne i ansiktet.  

Skulle tillverka bomb

Nu har Bilzerian än en gång hamnat i hetluften – han greps nämligen i tisdags när han landade i Los Angeles. Detta efter att han inhandlat ingredienser för att tillverka en bomb, skriver Tmz.com. 

Bilzerian, som är vapentokig och tidigare har tränat med amerikanska flottans attackdykare och specialförband, hade flera olika ingredienser hemma för att tillverka bomber. Han fick spendera natten i häktet, men dagen därpå så släpptes han och alla anklagelser drogs tillbaka, skriver Buzzfeed.  

Firade friheten med privatplan

– Fängelse...låt oss inte göra det igen, skrev Bilzerian själv på sin Instagram och visade en bild där han kopplade av i en privat-jet tillsammans med två kvinnor för att fira sin nyvunna frihet. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela