Söndag 4 Dec
Stockholm

Whitney Houstons dotter hittad livlös – "hon är hjärndöd"

Whitney Houston med sin dotter Bobbi Kristina Brown på en förfest till Grammy-galan i februari 2011.
1 av 4
Whitney Houston med sin dotter Bobbi Kristina Brown på en förfest till Grammy-galan i februari 2011. Foto: Stella Pictures / Lionel Hahn
Bobbi Kristina Brown hittades livlös i sitt badkar i lördags.
2 av 4
Bobbi Kristina Brown hittades livlös i sitt badkar i lördags. Foto: Stella Pictures / Mandatory Byline: Juan Rico/FAMEFLYNET PICTURES
Bobbi Kristina med sin make Nick Gordon.
3 av 4
Bobbi Kristina med sin make Nick Gordon. Foto: Stella Pictures / KM/FAMEFLYNET
Whitney Houston drunknade i ett badkar den 11 februari 2012 till följd av en kokainöverdos.
4 av 4
Whitney Houston drunknade i ett badkar den 11 februari 2012 till följd av en kokainöverdos. Foto: Photoshot. All rights reserved. / PictureLux

Whitney Houstons dotter Bobbi Kristina hittades livlös i ett badkar. En källa på sjukhuset säger nu att hon inte kommer att kunna bli återställd.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var i lördags som Whitney Houstons dotter Bobbi Kristina, 21, hittades medvetslös i badkaret, med ansiktet nedåt, i sitt hem av sin make Nick Gordon. Nick satte genast igång hjärt och lung-räddning, fram till att polis och ambulanspersonal anlände till platsen.

Kristina fördes till sjukhuset North Fulton Hospital, där de har lyckats stabilisera hennes andning. Hon är i skrivande stund satt i konstgjort koma eftersom hennes hjärna har svullnat, skriver Tmz.com.

Enligt en sjukhuskälla som Mediatakout.com har pratat med så är Bobbi Kristina hjärndöd.

– Hennes hjärna har varit utan syre för länge. Hon kommer inte att kunna bli återställd, säger källan till Mediatakeout.com. 

Omständigheterna till den tragiska händelsen är ännu inte klargjorda, skriver Tmz.com. Lisa Holland är talesperson för polisen i Georgia och för Radaronline.com berättar hon att polisen inte hittade varken alkohol eller droger på platsen, skriver Radaronline.com. 

Bobbis pappa Bobby Brown och familjens vänner vakar vid hennes sjuksäng. 

Bobbi Kristinas mamma Whitney Houston dog den 11 februari år 2012 till följd av en kokainöverdos. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.