Torsdag 2 Dec
Stockholm

Tom Cruise gör allt för rollen – ska spela gangster på 140 kilo

Barry Seal var en amerikansk pilot som smugglade droger och vapen åt en colombiansk kartell och för CIA. Seal mördades den 19 februari 1986.
1 av 3
Barry Seal var en amerikansk pilot som smugglade droger och vapen åt en colombiansk kartell och för CIA. Seal mördades den 19 februari 1986. Foto: Youtube
Så här såg det ut när Cruise spelade in Mission Impossible 4.
2 av 3
Så här såg det ut när Cruise spelade in Mission Impossible 4. Foto: Profimedia
Tom Cruise, 52, ska spela piloten och smugglaren Barry Seal.
3 av 3
Tom Cruise, 52, ska spela piloten och smugglaren Barry Seal. Foto: Profimedia

Tom Cruise går upp i vikt för ny roll.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Skådespelarstjärnan Tom Cruise, 52, är vi oftast vana att se i actionfilmer där hans fysik är vältränad och rippad. Men nu blir det andra bullar. Bokstavligen.

Spelar vapensmugglare

Cruise ryktas nämligen ta sig an en rejäl utmaning till roll efter att ha castats i filmen "Mena", som är baserad på verkliga händelser. I "Mena" ska Cruise spela piloten Barry Seal. Under 1980-talet smugglade Seal droger och vapen för den ökända Colombianska Medellínkartellen och för CIA. 

Vägde 140 kilo 

Verklighetens Seal vägde nästan 140 kilo, vilket betyder att den 172 centimeter långa och vältränade Cruise kommer att få lägga på sig rejält med vikt inför rollen. Om Cruise tar hjälp av en så kallad "fat suit", som han använde i filmen "Tropic Thunder" är ännu inte klart. 

Tom Cruise i "Tropic Thunder". Bildkälla: Giphy 

Oavsett hur stjärnan väljer att göra så handlar det ändå om en "betydande viktuppgång", skriver Page Six.  

"Mena" kommer att regisseras av Doug Liman och produceras av Imagines Brian Grazer och Doug Davison. Manus är skrivet av Gary Spinelli.

Kommentera
Kopiera länk
Dela