Så här såg det ut när Cruise spelade in Mission Impossible 4.
1 av 2
Så här såg det ut när Cruise spelade in Mission Impossible 4. - Foto: Profimedia
Tom Cruise, 52, ska spela piloten och smugglaren Barry Seal.
2 av 2
Tom Cruise, 52, ska spela piloten och smugglaren Barry Seal. - Foto: Profimedia

Tom Cruise gör allt för rollen – ska spela gangster på 140 kilo

Tom Cruise går upp i vikt för ny roll.


Skådespelarstjärnan Tom Cruise, 52, är vi oftast vana att se i actionfilmer där hans fysik är vältränad och rippad. Men nu blir det andra bullar. Bokstavligen.

Spelar vapensmugglare

Cruise ryktas nämligen ta sig an en rejäl utmaning till roll efter att ha castats i filmen "Mena", som är baserad på verkliga händelser. I "Mena" ska Cruise spela piloten Barry Seal. Under 1980-talet smugglade Seal droger och vapen för den ökända Colombianska Medellínkartellen och för CIA. 

Vägde 140 kilo 

Verklighetens Seal vägde nästan 140 kilo, vilket betyder att den 172 centimeter långa och vältränade Cruise kommer att få lägga på sig rejält med vikt inför rollen. Om Cruise tar hjälp av en så kallad "fat suit", som han använde i filmen "Tropic Thunder" är ännu inte klart. 

Tom Cruise i "Tropic Thunder". Bildkälla: Giphy 

Oavsett hur stjärnan väljer att göra så handlar det ändå om en "betydande viktuppgång", skriver Page Six.  

"Mena" kommer att regisseras av Doug Liman och produceras av Imagines Brian Grazer och Doug Davison. Manus är skrivet av Gary Spinelli.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Robinson-Hannas svar på Charlottas anklagelse: "Onödigt"

Marcus & Martinus ger ut sina memoarer

Marcus & Martinus ska berätta historien om sina liv i en ny bok som ges ut i november. Boken "Två röster, en historia" är skriven tillsammans med journalisten Frida Söderlund, som vill ge de norska tvillingarna chansen att prata till punkt.

Julia Franzén rånad i soprummet – det här tog tjuven

Julia Franzén blev under veckan rånad av en tjuv medan hon väntade på en taxi. Men vad fick den elaka tjuven egentligen med sig?

Försenad Madonna stämd – igen

Madonna har återigen blivit stämd inför domstol av konsertbesökare som tycker att en spelning startade för sent.

GVFÖ-Kalle och partnern första samkönade paret att adoptera

Kalle Norwald är en av experterna i "Gift vid första ögonkastet". Nu berättar Kalle att han och hans partner var det första samkönade paret i Sverige att få sin ansökan om gemensam adoption godkänd utomlands.

Anne Hathaway: "Behövde hångla med tio killar"

Nu är hon en filmstjärna, men i början av sin karriär kände sig Anne Hathaway utsatt – bland annat fick hon genomgå ett "kemitest" och hångla med flera tänkbara motspelare. Jag tyckte att det var jätteäckligt, säger hon i en intervju.