Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kardashians pappa riskerar fängelse – kan ha varit huvudansvarig för dödskraschen

- 18/02/2015, 14:02 -
Jenner är i blåsväder.
1 av 3

Jenner är i blåsväder.

Tidigare i februari var han med i en dödskrasch.
2 av 3

Tidigare i februari var han med i en dödskrasch.

Nu riskerar han fängelse.
3 av 3

Nu riskerar han fängelse.

Bruce Jenner kan ligga risigt till.

Kardashian-systrarnas före detta styvfar Bruce Jenner körde för lite mer än en vecka sedan sin stadsjeep på en motorväg i Malibu när två bilar framför henom plötsligt bromsar in. 

Stjärnan körde enligt tidigare källor in i bilen framför, en vit Lexus, som då puttades ut i filen bredvid. En annan stadsjeep som kom körandes i full fart kraschade rakt in i Lexusen vars förare avled. 

Nytt videomaterial släppt

Det har spekulerats i hur kraschen egentligen gått till och vem den egentliga syndabocken var. Nu har nytt videomaterial släppts som påvisar att Jenner var huvudansvarig för krocken, skriver TMZ.

Detta då han körde in i två bilar– inte en som man tidigare trott. Videomaterialen kommer ifrån en MTA-buss som fångat upp bilder där man ser Jenners jeep krascha in i den vita Lexus-bilen (vars förare dog), för att sedan krocka in i Primus-bilen som körde framför Lexus-bilen, vilket inte var teorin man först hade. 

Man har låtit göra en animerad film som på ett enkelt sätt ska förklara hur olyckan gick till. 

Jenner riskerar nu fängelse för dråp, skriver TMZ.