Det började med brynen – nu kan han inte röra sitt ansikte

- 14/05/2015, 10:45 -
Smack.
1 av 5

Smack.

E!

Vill man vara fin får man lida pin.
2 av 5

Vill man vara fin får man lida pin.

E!

Hej hej!
3 av 5

Hej hej!

E!

Vill man vara fin får man lida pin.
4 av 5

Vill man vara fin får man lida pin.

E!

En liten mini-Jordan innan alla filers.
5 av 5

En liten mini-Jordan innan alla filers.

E!

Nu berättar den fillersberoende britten sin historia i ny video.

Under gårdagen skrev Nyheter24 om den fillersberoende britten Jordan James Parks, 23, som lagt närmare en miljon kronor på kirurgiska ingrepp för att se ut som sin idol Kim Kardashian.

James gästade nyligen TV-showen "Botched", där vi får följa patienter vars plastikoperationer har gått snett. I avsnittet får tittarna bland annat höra lite om hur hans resa med fillers och injektioner började. Jordan berättar bland annat att storskotet var när han tatuerade sina ögonbryn.

– Jag var 19 år när jag tatuerade ögonbrynen. Sen när jag fyllt 21 så fixade jag lite fillers i läpparna. Men med kravet att det skulle se naturligt ut. Sedan blev det större och större.

"De sa att jag hade k*ksugarläppar"

Jordan berättar att han en dag var ute och shoppade med en vän då det plötsligt gick förbi ett par killar som gav Jordan sitt livs bästa komplimang.

– Vi gick förbi ett par killar som vände sig till varandra och skrek "det där är ju k*ksugarläppar" – och jag älskade det. För all uppmärksamhet är bra uppmärksamhet. Oavsett vad du tänker så tänker du på mig, säger han.

"Läpparna läcker"

Nu har Jordans läppar börjat läcka vilket gör honom rädd för att få små igen.

– Tänk om jag vaknar upp och har små läppar igen, det skulle inte vara jag. Jag skulle vara så normal och tråkig. Jag hoppas att läkarna kan hjälpa mig.

Se hela videon här: