Måndag 27 Jun
Stockholm

Stjärnans kalsongselfie river internet

August Alsina vill bli Calvin Klein-modell. Varning för ocensurerad bild i bildspelet!
1 av 2
August Alsina vill bli Calvin Klein-modell. Varning för ocensurerad bild i bildspelet!. Foto: Stella Pictures, Instagram. Bilden är ett montage.
August Alsina med hela paketet.
2 av 2
August Alsina med hela paketet. Foto:

Han vill bli nästa Calvin Klein-modell. Skulle han passa?

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den amerikanska r 'n' b-stjärnan August Alsina siktar stenhårt på att bli nästa Calvin Klein-modell. Tidigare i veckan bad August radioprataren Angela Yee att dela med sig av Augusts kalsongselfie på sociala medier och använda hashtaggen #AugforCalvin, skriver Hiphollywood.

Bilden är nu raderad från Instagram men på Twitter är fortfarande kampanjen i full blom. Stjärnans fans är nu överförtjusta och lobbar för att August ska ta över facklan efter den tidigare Calvin-modellen Justin Bieber.

"Han borde vara mer försiktig"

Det har inte direkt varit någon rikshemlighet att August är välutrustad. Förra sommaren fick han ragg på Instagram av ett kvinnligt fan – men kvällen slutade på sjukhus för kvinnan. Anledningen var att August "hade för stor".

– Läkarna sa att jag förlorade så mycket blod att jag kunde ha dött. Jag funderar på att stämma August för min smärta och mitt lidande. Han har varit cool med allt och så, men jag borde bli kompenserad för att ha blivit så skadad. Han borde vara mer försiktig med den där saken han har i kalsongerna, berättade kvinnan för Mediatakeout.com då.

August och kvinnan gjorde upp med en ekonomisk förlikning.

Skulle du vilja se August som Calvin Klein-modell
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.