Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är Eminems känslosamma brev till Tupacs mamma

Eminem skrev brev till Tupacs mamma.
1 av 4

Eminem skrev brev till Tupacs mamma.

2 av 4

3 av 4

4 av 4

Nöje | 17/07/2015 13:33

Marshall Mathers skrev rörande ord till raplegendarens mamma.

Superstjärnan Marshall "Eminem" Mathers är i dag en av historiens största rappare och har kommit att bli en förebild för många. Men även förebilder har förebilder. En bild på ett handskrivet brev skrivet av Marshall cirkulerar i skrivande stund på nätet. Brevet är skrivet till raplegendaren Tupac Shakurs mor Afeni Shakur och skickades i samband med rapparens död 1996.

I brevet står det bland annat att Eminem alltid haft Tupac som sin inspirationskälla och han uttrycker sin tacksamhet i högsta grad.

– Du har ingen aning om hur mycket din son inspirerat mig och hela min karriär. Han var och är fortfarande definitionen av en riktig Soldat.

– När jag mådde som värst (innan kändisskap, innan Dr Dre) kunde jag sätta in mitt Tupac-band och plötsligt kändes det bättre, skriver han.


Bekräftas av skivbolaget

Det har spekulerats huruvida brevet är fejk, men nu har Eminems skivbolag Shady Records bekräftat att brevet är äkta, skriver Complex. Brevet skickades tillsammans med en skiss som föreställer Tupac.

Läs brever i sin helhet här: