Rob har övat i 15 år på att lyckas tajma textraden.
Rob har övat i 15 år på att lyckas tajma textraden. - Foto: https://twitter.com/robwhisman

Först i världen – med att sätta raden "Smoke weed everyday"

26-åriga Rob har övat på "Smoke weed everyday"-tajmingen i 15 år. Se hur han lyckas här.


Antalet förfester, dansgolv och efterfester som man själv har försökt sätta raden "smoke weed everyday" när Dr. Dres, Nate Doggs och Snoop Doggs "The next episode" spelas. Och alltid så misslyckas man – antingen kommer man alldeles för tidigt eller på tok för sent.

Sedan låten släpptes för hela 16 år sedan har många försökt tajma in Nate Doggs textrad rätt. Nu har äntligen någon lyckats med konststycket som har gett en hel värld spader.

Nate Dogg – som rappar "smoke weed everyday" i låten – dog den 15 mars 2011.

Har övat i 15 år

Den 20 juli 2015 strax innan 19.00 så lyckades den 26-åriga Rob Whisman att tajma in raden perfekt – och självklart fångade han det historiska ögonblicket på film.

Men det var inte bara på ren tur som Rob fixade biffen.

För Noisey berättar han att han har övat i 15 år och att han har mediterat mycket. Han framhåller att en hälsosam kost med lax, nötter och mycket Omega-3 har gjort att det hela blev möjligt.

Avslöjar knepet

– Egentligen vill jag inte avslöja knepet men jag kan säga så här: efter att de rappar "hey-ey-ey-ey" är det exakt 3,31 sekunder av tystnad. Det är den tid det tar att säga tre "Mississippis" och sen ett "Missi". "Tystnad är en källa till stor styrka" är ett bra citat av Lao Tzu som passar in här, säger Rob till Noisey.

Wow!


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Prestigefyllt EU-pris till tysk film

Tummad äventyrsbok återlämnad – efter 105 år

1 timme sedan
Ett exemplar av sir Walter Scotts klassiska bok "Ivanhoe" har återlämnats till ett bibliotek i Colorado. Den lånades ut 1919 men ingen förseningsavgift, som klättrat upp till motsvarande cirka 150 000 kronor, kommer att krävas in.

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

idag 16:01
Udio är ett nytt AI-verktyg som kan skapa realistiska låtar. Här är allt du behöver veta om Udio och hur du använder det för att skapa din egen AI-musik.

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

idag 15:47
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

idag 15:41
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

idag 15:38
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.