Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Först i världen – med att sätta raden "Smoke weed everyday"

- 29/07/2015, 11:59 -
Rob har övat i 15 år på att lyckas tajma textraden.

Rob har övat i 15 år på att lyckas tajma textraden.

https://twitter.com/robwhisman

26-åriga Rob har övat på "Smoke weed everyday"-tajmingen i 15 år. Se hur han lyckas här.

Antalet förfester, dansgolv och efterfester som man själv har försökt sätta raden "smoke weed everyday" när Dr. Dres, Nate Doggs och Snoop Doggs "The next episode" spelas. Och alltid så misslyckas man – antingen kommer man alldeles för tidigt eller på tok för sent.

Sedan låten släpptes för hela 16 år sedan har många försökt tajma in Nate Doggs textrad rätt. Nu har äntligen någon lyckats med konststycket som har gett en hel värld spader.

Nate Dogg – som rappar "smoke weed everyday" i låten – dog den 15 mars 2011.

Har övat i 15 år

Den 20 juli 2015 strax innan 19.00 så lyckades den 26-åriga Rob Whisman att tajma in raden perfekt – och självklart fångade han det historiska ögonblicket på film.

Men det var inte bara på ren tur som Rob fixade biffen.

För Noisey berättar han att han har övat i 15 år och att han har mediterat mycket. Han framhåller att en hälsosam kost med lax, nötter och mycket Omega-3 har gjort att det hela blev möjligt.

Avslöjar knepet

– Egentligen vill jag inte avslöja knepet men jag kan säga så här: efter att de rappar "hey-ey-ey-ey" är det exakt 3,31 sekunder av tystnad. Det är den tid det tar att säga tre "Mississippis" och sen ett "Missi". "Tystnad är en källa till stor styrka" är ett bra citat av Lao Tzu som passar in här, säger Rob till Noisey.

Wow!