Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nu blir succéfilmen "Dagboken" tv-serie

- 12/08/2015, 15:25 -

Det här har vi alla väntat på.

Ryan Gosling och Rachel McAdams fullkomligt briljerade i sina roller som Noah och Alli i filmen "The Notebook" (Dagboken) som släpptes 2004. Notebook är en filmatisering av den bästsäljande novellen med samma namn som skrevs av Nicholas Sparks 1996.

Filmen har kommit att bli en av världens mest kända kärlekshistorier och är i dag någonting utav en kultfilm. Och äntligen har det kommit en glädjande nyhet som nått filmens fans.

Filmen blir tv-serie

Cheferna för The CW Television Network har nu bestämt att storfilmen även ska bli serie. Under en presskonferens berättade CW-chefen Mark Pedowitz att inget pilotavsnitt är inspelat ännu. Det kommer även att ske en hel del ändringar, skriver Daily Mail.

– Det äldre paret kommer inte att synas av. Utan historien kommer att ha sin start från början när de träffas, tillägger han.

Och för er som undrar så kommer dessvärre inte Ryan Gosling och Rachel McAdams att spela huvudrollerna. Vilka som kommer att ersätta skådespelarna är fortfarande oklart.


Älskar du The Notebook?