Onsdag 28 Jul
Stockholm

Vin Diesels vackra hyllning till Paul Walker fick publiken att jubla

1 av 2
Paul med dottern Meadow.
2 av 2
Paul med dottern Meadow. Foto:

Vin Diesel gav ett riktigt brandtal under gårdagens gala.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var under söndagen som galan "Teen Choice Awards" gick av stapeln. Galan sändes live från University of Southern California’s Galen Center, i Los Angeles och kvällen bjöd på både uppträdanden, prisutdelningar och tacktal.

Men det var ett tacktal som urskiljde sig från de andra.

Hyllade Walker och dottern

Pris för bästa äventyrsfilm gick inte helt otippat till biosuccén Furious 7. Och där för att ta emot priset var Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordarna Brewster samt Ludacris.

Vin Diesel passade då på att hålla ett riktigt brandtal där han tackade fansen och hyllade Paul Walker och Walkers dotter Meadow.

– Jag kan inte stå här och ta emot pris utan att prata om en person som betyder väldigt mycket för oss. En av de största välsignelser vi fått är att vi kan kalla Pablo vår bror. Paul Walker är med oss här inne i kväll, säger Vin Diesel till publikens jubel.

– Då detta är en "tonårsgala" vill jag säga till er alla fina tonåringar, att det är en speciell tonåring i publiken som är en del av vår familj och som fått oss att kunna ta oss igenom denna svåra tid. Och hennes namn är Meadow Walker.

– Vi älskar och vi saknar dig Paul, tillade Brewster.

Se det fina klippet här:


Kommentera
Kopiera länk
Dela